Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:154085
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.04.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi.



Netikai Amerikā, bet arī visā pasaulē tiek celti debesskrāpji. Šajā gadsimtā mūsu dzīve nav iedomājama bez lielajām masīvajām un augstajām celtnēm. Tagad mēs visu uztveram vienkārši. Piemēram, debesskrāpji tika celti lai būtu iespējas vairāk cilvēkiem kur strādāt, dzīvot un izklaidēties, tikai mazākā daļa no mums saprot to ka lielās un iespaidīgās celtnes ir kā pilsētas, valsts un kontinenta simbols. Visā pasaulē ir ļoti daudz debesskrāpju.
Un tie katrs no katra atšķiras ar dažādo formu, izskatu un pat kultūru. Tāpat Gīzas piramīdas bija tā laika simbols, bet kopīgs visiem šiem objektiem ir tas, ka tie lielākoties ir naudas un varas simboli. Mūsdienās uzcelt debesskrāpjus var visas valstis, kuras to var atļauties. Pat Latvijā ir viena debesskrāpjiem līdzīga celtne ” Saules akmens”. Mūsdienās celtņu pamatus nolej ar cementu, kurš tiek sagatavots pāris minūtēs un lielos daudzumos. Uz būvlaukumu celtniecības materiālus atved ar lielām mašīnām, kuru ātrums ir pat 70 km/h , bet piramīdu būvēšanas laikā transporta ātrums bija no 5 – 40 km/h.
Visa būvēšana notiek ar tehnikas palīdzību un to būvē mazs cilvēku skaits. Ēkas ir no vieglām konstrukcijām nevis no smagiem ar roku izkaltiem akmens bluķiem. Piramīdas netapa gada laikā tās tapa cilvēka mūža laikā. Mūsdienās ir ļoti plašas iespējas. Var atjaunot ēkas, pat debesskrāpjus uzcelt no jauna, bet Gīzas piramīdas netiks uzceltas no jauna, ja tās tiks izpostītas un tajā laikā dzīvojušie cilvēki jo zināja, tāpēc tās tika veidotas ik iespaidīgas, ka laika zobs tām neko dižu nav izdarījis. Ēģiptiešu piramīdas bija, ir un būs viss iespaidīgākās celtnes visā pasaulē.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1134159
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация