Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:130609
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.06.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Sankcijas – skaidrojums    5
  Vēsture    6
  Eiropas Savienības nostāja    7
  Eiropas Savienības piemērotās sankcijas Krievijas Federācijai    8
  Nobeigums    11
  Izmantoto avotu un literatūras saraksts    12
Фрагмент работы

Nobeigums
Autori uzskata, ka galvenie Eiropas Savienības sankciju ieviešanas iemesli pret Krievijas Federāciju ir vērsti, lai ietekmētu Krievijas uzvedību starptautiskajā vidē, sniegtu atbalstu Ukrainai, ietekmētu Krievijas ekonomisko stāvokli. Ņemot vērā, ka Krievija ieņem svarīgu lomu starptautiskajā vidē, Eiropas Savienība, autoruprāt, cenšas parādīt, ka valstīm ir jāsadarbojas, lai radītu drošu, vērtīgu politisko , ekonomisko vidi gan starptautiskā līmenī gan valstu iekšējā līmenī, galvenokārt radot sabiedrībai stabilitāti un demokrātisku varu.
Galvenie Eiropas Savienības sankciju virzieni, autoruprāt, ir vērsti, lai destabilizētu radušos situāciju Ukrainā, izmantojot dažādus varas instrumentus ekonomiskajā vidē, ierobežojot Krievijas varu un varas orgānus, arī to rīcības visatļautību. Kam par pamatu var ņemt Eiropas Savienības oficiālā vēstneša padomes lēmumu 2014/659/KĀDP, kura galvenie virzieni ir vērsti uz ekonomikas, tirdzniecības ierobežojumiem.
NATO un Krievijas attiecības kopš Aukstā kara beigām ir izgājušas dažādus attīstības posmus, un pēc kopumā veiksmīga dialoga un sadarbības tās ir nonākušas faktiskā pretstatā. Attiecību dinamika liecina par skaidru attiecību cikliskumu spektrā starp sadarbību un konfliktiem, tāpēc var prognozēt atkārtotu pakāpenisku attiecību uzlabošanos un paplašināšanos. Attiecību uzlabošanās paredzama, Krievijai nemaz neveicot pasākumus ne Ukrainas, konfliktu risināšanā, ne citos būtiskos jautājumos: NATO visticamāk pieņems valstīs esošo situāciju par faktisku ilgtermiņa stāvokli (vienlaikus gan formāli uzturot pārmetumus Krievijai).

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация