Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:853085
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.09.2023.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Gita, 39 g.v., iestājas SIA „Nortones klīnikā” Ginekoloģijas nodaļā, lai viņai grūtniecības 39. nedēļā tiktu veikts plānots ķeizargrieziens. Iestājoties slimnīcā, Gitai tiek veikti nepieciešamie izmeklējumi un ķeizargrieziena operācija nākamajā dienā pēc iestāšanās stacionārā. Gitai tika veikta narkoze ķeizargrieziena operācijas izdarīšanai, tad notika sarunas ar ārstējošo ārstu un tika parakstīta pacienta informēta piekrišana ķeizargrieziena operācijas izdarīšanai vispārējā narkozē. Operācijas laikā ginekoloģe Dr. Zariņa konstatē, ka dzemdes siena mugurējā daļā ir ļoti plāna, kas faktiski ir bijis draudošs dzemdes sienas plīsums. Apspriežoties ar asistējošo ginekoloģi Dr. Stabiņu un anestezioloģi Dr. Veici un ņemot vērā to, ka nākamā grūtniecība varētu radīt dzīvības apdraudējumu pacientei (dzemdes sienas plīsumu), Dr. Zariņa pieņem lēmumu veikt sterilizāciju, t.i. olvadu pārgriešanu un nosiešanu.
Gaidot, kamēr paciente mostas no narkozes, visas trīs ārstes kopā ar nodaļas divām sanitārēm un medmāsas vīru apspriež operācijas gaitu. Dr. Stabiņa izsaka šaubas, vai esot rīkojušās pareizi, uz ko Dr. Zariņa viņai saka - tu ko, tie tak tie mūsu pagalma trakie žīdi, tā jau desmit bērni, nav ko tādiem ļaut pārpludināt Latviju, tā jau viņi visur valda pasauli. Pirms operācijas Gitai izskaidrots, ka atkarībā no operācijas, ja tiks konstatēts dzemdes plīsums, var nākties veikt dzemdes izņemšanu, par ko arī izdarīta atzīme informētajā piekrišanā. …

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1399039
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация