Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:786085
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ievads    2
2.  Kas ir enerģētiskais vampīrisms ?    4
3.  “ Saplosīja kaimiņieni “    5
4.  Cilvēka enerģētiskais pamats    6
5.  Solārie un lunārie vampīri    7
6.  Vampīru iedalījums    8
7.  Vampīri ikdienā un sabiedrībā    11
8.  Enerģijas laupīšana kolektīvā    14
9.  Ģimenes vampīrisms    19
10.  Apslēptie vampīrisma paņēmieni    23
11.  Apslēptās pazīmes , kas liecina par vampīrismu    24
12.  Aizsardzība pret vampīriem    25
13.  Ārstēšana    28
14.  Nobeigums    29
15.  Izmantotās literatūras saraksts    31
16.  Anotācija    32
Фрагмент работы

Katra cilvēka dzīvē ir bijuši mirkļi, kad nācies izjust bezcerību un pilnīgu tukšumu sev apkārt . Dažkārt cilvēkiem nez no kā parādās garastāvokļa maiņa un tajā pat brīdī viss it kā ir pa vecam . Pašsajūta pasliktinās pēc saskarsmes ar kādu cilvēku, pēc atrašanās kādā vietā vai pēc kāda darba darīšanas . Mediķi to nosauktu par hroniskā noguruma sindromu, taču šī problēma ir daudz sarežģītāka un nopietnāka ,tās cēloņi jāmeklē cilvēku savstarpējā saskarsmē . Sākumā it kā beziemesla sabojāts garastāvoklis, iestājas spēku izsīkums, rodas dziļa vienaldzība pret apkārt notiekošo, pat depresija. Pēc tam var kļūt vēl sliktāk: bezmiegs, bez iemesla uzbudinājums, galvassāpes un nomāktība. Problēmas būtība ir kā aizsargāt sevi pret dažādiem postošiem, negatīviem spēkiem, kas iespaido dzīvi, likteni un veselību.
Šī problēma nodarbināja cilvēku prātus jau senatnē. Tautas medicīna ar tūkstošgadu pieredzi neatzīst minēto noguruma sindromu, parādību iemeslus tā nosauc citos vārdos: ļauna acs, nolādējums, noburšana, visbeidzot – vampīrisms. Te runa ir par enerģētisko vīrusu izraisītajām slimībām. Tās izraisa postošā negatīvā enerģija, kuru cilvēks var nosūtīt otram, vai arī “nosūkt “ tam viņa pozitīvo enerģiju. Mūsdienu medicīnā nav tādas nozares, kas būtu aprakstījusi “vampīrismu “ kā sociālu parādību, kā slimību. Tradicionālā medicīna nepiedāvā metodes, kas ļautu atklāt cilvēkus – vampīrus un aizsargāties pret tiem, kā arī metodes nedz pašu vampīru, nedz viņu upuru ārstēšanai. Karmiskā medicīna pēta redzamo un neredzamo enerģētisko mijiedarbību, kurā iesaistītas visas bioloģiskās sistēmas, tātad tur meklējams visas atbildes saistībā ar enerģētisko vampīrismu .
Šajā pētnieciskajā darbā lielākā uzmanība tiks veltīta savstarpējām enerģētiskajām attiecībām, kas pastāv starp bioloģiski domājošām sistēmām “cilvēks- cilvēks “ . Esmu pārliecināta, ka ļoti daudzi cilvēki nav informēti un gandrīz neko nezin par tādu sabiedrības problēmu kā enerģētiskais vampīrisms. Izvēloties šo tēmu, mans mērķis bija plašāk izpētīt šo sabiedrības problēmu un iepazīstināt ar to citus, jo ikvienam cilvēkam ir nācies saskarties ar negatīvām enerģijām un to ietekmi uz pašsajūtu, kā arī apkopot literatūru par šo tēmu. Manuprāt, cilvēkam ir ļoti svarīgi zināt un saprast, kur zūd viņa pozitīvā enerģija un kādēļ viņš pēkšņi sāk justies slikti . Mans mērķis – nevis nobaidīt, bet sniegt reālu aizsardzību . Būtībā vampīrisms ir slimība, kas izpaužas kā apzināta vai arī pavisam neapzināta enerģijas laupīšana , tā ir nopietna graujoša sistēma . Manu pētījumu uzdevums ir plašāk informēt par šādām parādībām sabiedrībā un palīdzēt no tām izvairīties. Enerģētiskais vampīrisms ir visur mums apkārt un pastāv tikai vampīri un donori ... Šī parādība sabiedrībā, protams, ir skārusi mani pašu, kas arī bija galvenais iemesls šīs tēmas izvēlē. Kļūstot par donoru, es sāku pētīt un analizēt šo garīgo saslimstību, kā rezultātā iemācījos sevi no tās aizsargāt un novērst vampīru ietekmi uz manu enerģiju. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация