Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:136665
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kas ir Eņģelis?    4
  Eņģeļu nozīme reliģijā    5
  Eņģelis Jūdaismā, Kristietībā, Islāmā    8
  Erceņģeļi    9
  Eņģeļi kā simbols senajās Ziemassvētku apsveikumu kartītēs    10
  Eņģeļu zīmes    13
  Eņģeliskā terapija    14
  Stāsts-Kad Dievs radīja sievieti    15
  Eņģeļi un dēmoni literatūrā un mākslā    15
  Literatūras saraksts    18
  Pielikumi    18
  Eņģeļu vēstījums jaundzimušajiem   
  Eņģeļu skaitļu nozīme   
Фрагмент работы

Eņģeliskā terapija
Mūsdienās eņģeļu industrija ir visai racionāla un pelnoša. Eņģeļi ir visur – sākot ar kino, literatūru un mākslu, turpinot ar interjera priekšmetiem, tērpu un aksesuāru modi un beidzot ar suvenīriem, kas ir populāri visās pasaules malās. Katram taču mājās ir kaut viens eņģelis! Eņģelis ir arhetipisks tēls, ko visi atpazīst, tas ir teju vai gēnos ierakstīts, tāpēc nav brīnums, ka ir radušās dažādas eņģeļu reliģijas, medicīna, skolas, terapijas, lūgšanas, meditācijas, tiek rīkoti semināri, konferences un izveidota pat zinātne – angeloloģija.
Eņģeļu medicīna no fiziskā ķermeņa spējot izvadīt toksīnus un šlakvielas un garu attīrīt no viszemākajām enerģijām – bailēm. Ir cilvēki, kas sajūt eņģeļus kopš bērnības, un jūtas aizvainoti, ja kāds apšauba eņģeļu eksistenci. Viņi uztver tos kā reālas būtnes un ikdienā ar eņģeļiem pat sarunājas. Patiesi, dzīvot ir vieglāk un mierīgāk, ja ticam, ka ir kāds, kam var palūgt palīdzību, kāds, kurš nepamet un nenosoda.
Modernais eņģelis ir draugs, aizstāvis, padomdevējs. Lai iemācītos sajust un uzklausīt savu eņģeli, nav nezin kur jādodas, nav jābadojas, nav jāsēž kalna galā un stundām jāskatās debesīs. Dažādas eņģeļu prakses pieejamas tepat Rīgā, Liepājā, Tukumā un droši vien arī citās pilsētās. Google meklētājs nekavējoties izmet vairākus uzaicinājumus uz dažādiem eņģeliskiem pasākumiem.
Kādā mājaslapā draudzīgi paskaidrots: ja netiekat pie mums, erceņģeļu meditācijas noteiktā laikā var izpildīt arī mājās. Seko skaidrojumi, kā jāsēž un jāelpo, kas jādomā un pie kura eņģeļa ar kādu lūgumu jāvēršas.
“Eņģeļu terapiju katrs pats var praktizēt ik dienu, tikai jāiekļūst eņģeļu enerģijās un jāizveido cieša saikne ar savu eņģeli. Tad cilvēks šajā dimensijā varēsim justies brīvi un piesaistīt lielos varenos spēkus,” stāsta eņģeļu terapeite, dziedniece Maija Kadiķe. Viņas saskarsme ar eņģeļiem ilgst astoņus gadus. Jau ilgāku laiku pēc domubiedru lūguma viņa vada eņģeļu seminārus, meditācijas un individuālas terapijas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация