Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:545018
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pāršķirstot pēdējo mēnešu laikrakstus un žurnālus, bieži saskāros ar rakstiem un pētījumiem par aptaukošanos. Varētu jau teikt, ka tas nav nekas neparasts, un ka šī problēma ir veca kā pasaule – dāmas taču vienmēr uztraukušās par savu slaido līniju. Taču šoreiz runa nav par daiļā dzimuma pārstāvēm, bet gan par bērniem. Šķiet ka pēdējo gadu laikā, šī problēma kļuvusi tik nopietna, ka par to uztraucas ne tikai veselīga uztura propagandētāji. Meklējot sīkāku informāciju atklāju, ka ar šo jautājumu nopietni nodarbojas arī Eiropas parlaments, Veselības ministrija un daudz dažādas privātas organizācijas. Šķiet, šī brīža viena no aktuālajām problēmām gandrīz visā Eiropā ir bērnu aptaukošanās.
Eiropa aizvien vairāk pieņemas svarā. Aptaukošanās kļuvusi par Eiropas epidēmiju, īpaši skarot pusaudžus un bērnus, norāda Eiropas Parlamenta ziņojums par aptaukošanās profilaksi. Lai to apkarotu, jāpievērš lielāka uzmanība patērētāju informēšanai, izglītībai, kā arī pareizam uzturam un fiziskajai aktivitātei skolās.
Iemesls, kāpēc eiropiešu vidukļa apkārtmērs pieaug, ir vienkāršs: mēs ēdam pārāk daudz, bet kustamies pārāk maz. Vairāk nekā trešdaļai pieaugušo Eiropas Savienībā ir liekais svars, katrs desmitais ir aptaukojies. Satraucošas ir bērnu liekā svara un aptaukošanās pieaugšanas tendences.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация