Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:928729
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.11.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Filma „Sātans Pradas brunčos” ir komēdija, kas uzņemta pēc Lorēnas Veisbergeres tāda paša nosaukuma populārā romāna motīviem gandrīz uzreiz pēc tā izdošanas. Filmas producents ir Deivids Frenkels, galvenie varoņi - Miranda (Meryl Streep), Endija (Anne Hathaway), Emīlija (Emily Blunt). Filmā ir stāstīts par pavisam parastu meiteni Endiju, kura vēlas strādāt „The New Yorker”, bet, lai iegūtu šo darbu, viņa piesakās darbam „Runway Magazine” par asistenti, jo tieši šis darbs viņai varētu pavērt iespēju strādāt „The New Yorker”. Endija nemaz īsti nezina, kas ir šis žurnāls, neinteresējas par modi un viņai nav ne jausmas, kas ir Miranda Prīstlija. Tajā pašā laikā apkārtējie uzskata, ka “miljoniem meiteņu būtu gatavas mirt šī darba dēļ”. Steidzīgi cilvēki, rindas pie kafetērijas „Starbucks” un dzelteno taksometru jūra liecina par mūsdienu steidzīgo, attīstīto Ņujorku. Filmas gaitā nav būtisku atšķirību no parastās Ņujorkas ikdienas dzīves.
Filma nepavisam nebūtu aizraujoša, ja Endija sākumā būtu tāda pati kā visas pārējās „Runway” darbinieces – tieva, skaista, augstpapēžu kurpēs, valkātu tikai slavenu brendu apģērbus, pārtiktu no salātiem un “būtu gatava vai mirt šī darba dēļ”, jo tas taču nozīmē satikties un strādāt ar slaveniem modes māksliniekiem, apmeklēt dažādas modes skates un kalpot pašai Mirandai Prīstlijai. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация