Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:180994
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.12.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Manuprāt, pirmais raksts ietver ļoti svarīgu informāciju. Pareizi ir teikts, ka mūsu inspektori, kuri kontrolē deklarācijas tikai prot izrēķināt pēc matemātiskas metodes, bet nezin un nesaprot ar ko uzņēmums nodarbojās un kāpēc ir tāda peļna vai zaudējumi. Es uzskatu, ka Latvijā vajadzētu uzlabot šo sistēmu. Un ši ieviešana ar nulles deklarāciju, nekur neder, jo katrs Latvijas iedzīvotājs nepratīs to aizpildīt un arī negribēs – tas ir cilvēku laiks un cilvēks nevēlas būt zem mikroskopa, kur pēc katras viņa darbības sekos un uzskaitīs cik saņēma, cik iztērēja un uz ko utt.

(Pielikums 3)

Otrais raksts ir svarīgs Latvijas iedzīvotājiem, lai tie saprastu, ka dauzdzus izdevumus var ierakstīt Gada deklarācijā gada beigās un 25% no summas būs apmaksāti, ja tie ir attaisnotie izdevumi, pēc ši raksta cilvēks sapratīs, ka aizpildīt, kādi dokumenti vajadzīgi lai nodotu Gada ienākuma deklaraciju.

(Pielikums 4)

Trešais raksts arī ir ļoti svarīgs un vajadzīgs, tas ir ļoti labi, ka samazināja iedzīvotāju ienākuma nodokli priekš saimnieciskas darbības tagad procentu likme ir 15% un ir daži atvieglojumi, tas ir godīgi un pareizi.

(Pielikums 5)

Secinājums:
Visi raksti ir svarīgi un sevī ietver svarīgu informāciju, daudzi iedzīvotāji varbūt nezināja , ka var iesniegt Gada deklarāciju un atgūt nelielu summu no patērētas, ka MK lemj par jaunu deklaraciju un cilvēkus uzskatīs, visus ieņēmumus un izdevumus, ka paradījās jauns nodokļa veids, kas dod atvieglojumus un samazina procentu likmi, kas dodarbojās ar saimniecisko darbību. Daži likumi, ko pieņem MK ir patiešām noderīgi un ir iedzīvotāju labā.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация