Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:656463
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.01.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Latvijas iekšējās ekonomikas problēmas ir atstātas novārtā, jo valdībai primārais uzdevums ir izpildīt starptautisko aizdevēju prasības. Valdība katru gadu plāno sociālo budžetu, bet tā ilgtspēja nevar būt ilgstoša, jo pati valdība, budžetu, pataisa par „krājkasīti”, no kuras var paņemt naudu, kad vien nepieciešams, līdz ar to, negatīvi tiek ietekmēta liela daļa sabiedrības finansiālā dzīve, kā arī cilvēki maina domas par nodokļu sistēmu valstī un par valdību kopumā.

Secinājumi.
Rakstot šo darbu es noteikti uzzināju daudz ko jaunu, piemēram, ka ekonomiskās politikas veidošanā eksistē vairākas alternatīvas teorētiskās koncepcijas (klasiskā, Keinsa, neoklasiskā, u.c.) un metodes, kuras mūsdienās tiek sintezētas un piemērotas atbilstoši konkrētās valsts apstākļiem, ņemot vērā kā specifiskos sociāli ekonomiskos apstākļus, tā arī pastāvošos politiskos ierobežojumus, izmantojot gan tiešās, gan netiešās regulēšanas metodes, no kurām visnozīmīgākās ir fiskālā un monetārā politika, kuru var novērtēt pēc tā, kādu ietekmi tā atstāj uz kopējo izlaides un cenu līmeni.
Bet runājot par pašreizējo situāciju Latvijas ekonomikā- tā mani nopietni satrauc. Situācija Latvijas ekonomikā ir strauji gājusi uz leju. Pēc ekonomiskās krīzes, tika pacelti nodokļi un samazinātas algas, cilvēki emigrē prom.. Šādos apstākļos dzīvot labi ir ļoti grūti un lielākā daļa cilvēku ir spiesti „savilkt jostas”. Visvairāk man nepatīk pieeja ar kādu valdība risina ekonomiskās problēmas un, manuprāt, ar šādu pieeju mēs „ķepurosimies” vēl ilgi…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1248179
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация