Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:844268
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.09.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

ASV nav augstskolu, kurās mācītos tikai medicīnas studenti, dokumenti tiek iesniegti parastā augstskolā, kas ir akreditēta un piedāvā medicīnas jomas programmas (augstākās medicīnas kolas). Tā kā šāda veida universitāšu valstī nav samērā daudz, konkurence ir pietiekoši augsta un cīņa par vietu šādā programmā nav tik vienkārša. Pie studentu atlases par papildus bonusiem var tikt uzskatīta dzīves vieta, kas atbilst teritorijai, kurā atrodas universitāte, jo pēc studiju beigām šādi studenti visdrīzāk paliks tepat uz vietas un turpinās strādāt. Protams, ir svarīgs augsta kopējā atzīmju balle, ko topošais students ir ieguvis vidusskolā un bakalaura studiju grāda iegūšanas gaitā, ka arī iestājpārbaudījumu rezultāti.
Augstākā medicīnas skolā studenti mācās vēl četrus gadus. Pirmie divi gadi norisināt tikai klasēs. Studenti piedalās lekcijās, apmeklē praktiskās nodarbības vispārējos priekšmetos, tādos kā anatomija, bioķīmija, fizioloģija u.t.t. Klīniskā prakse slimnīcās sākas ar studiju trešo mācību gadu. Studenti nokļūst slimnīcā, kur pirmo reizi satiekas ar pacientiem. Praktiskās nodarbības norisinās pēc moduļu sistēmas. Katrs modulis ilgst no sešām līdz astoņām nedēļām, un tā ir prakse vienā no slimnīcas nodaļām - ķirurģijā, terapijā vai jebkurā citā. Arī ceturtais studiju gads tiek pavadīts slimnīcā, taču tagad studenti var vairāk pavadīt laiku tajās nodaļās, kuras viņiem izraisa vislielāko interesi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация