Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:624019
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 17 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
  Reklāma Amerikā 20.gadsimta sākumā    3
  Automašīnu reklāmu vēsture    4
  Ford Motor Company    5
  Ford attīstība    5
  Ford logo    8
  Ford reklāmas līdz 1908.gadam    9
  Ford Model T reklāmas    10
  Ford Model A reklāmas    13
  Kopsavilkums    15
  Literatūras saraksts    16
Фрагмент работы

Automašīnas Ford pastāv jau 103 gadus, pirmsākumos Ford bija populārākais automašīnu zīmols pasaulē. Joprojām Ford markas automašīnas ir iecienītas un populāras. Savā darbā veikšu ieskatu Ford attīstības pirmajos 30 gados, kad vēl automašīnas nebija tik izplatītas kā mūsdienās. Tas ir laiks, kad cilvēki iepazinās ar tādu iespēju kā personīgais transports. Reklāmu uzdevums tajā laikā bija likt cilvēkiem nebaidīties un ieviest sabiedrībā automašīnas. Ford bija pirmās automašīnas, kas bija domātas ikvienam cilvēkam, kuras iesāka automašīnu izplatību starp ne tikai bagātākajiem cilvēkiem, bet arī tādiem, kuri nespēja iegādāties līdz tam tik dārgās automašīnas. Darbā pētīšu Ford attīstību, izmaiņas tā darbībā un arī Ford reklāmu attīstību, apskatot dažas Ford reklāmas atšķirīgos laika posmos, vērojot to pārmaiņas. Aprakstīšu arī reklāmas vēsturi Amerikā kopumā un automašīnu reklāmu vēsturi, kā konteksts palīdzēs izprast Ford reklāmu attīstību.
20.gadsimta sākumā Amerikā reklāma jau pastāvēja kā atsevišķa biznesa nozare, kurā apgrozījums bija miljoni dolāru. Reklāma Amerikā bija ekonomiskās attīstības neatņemama sastāvdaļa. Un tam līdzi sekoja jauni atklājumi – fonogrāfs un kino, rakstāmmašīnas, foto, automašīnas. Īpaši 20.gadsimta sākumā attīstījās drukātā reklāma1. Galvenais jautājums šajā reklāmas attīstības laikā bija – kāds ir labākais veids, lai pārdotu zīmolu. 20.gadsimta sākumā pastāvēja vairākas teorijas un metodes zīmola reklamēšanai, piedāvāšanai sabiedrībai. Viena no izplatītākajām stratēģijām bija „kāpēc” („reason – why”), kura noteica to, ka reklāmā ir jāargumentē, kāpēc būtu jāpērk tieši šis produkts, sniedzot faktus, kāpēc produkts ir labāks par citiem, kas tajā jauns, kādas priekšrocības utt. Vēl viena metode bija seksuālais aicinājums („sex appeal”), kas balstījās uz emocijām (piemēram, Woodbury’s ziepju reklāma – „āda, kurai tev patīk pieskarties”). Tāpat bija arī atmosfēriska pieeja („atmospheric approach”), kura balstījās uz patērētāju iztēli, piedāvājot kvalitātes un zīmola prestiža iespaidus. Cits piegājiens bija racionāla interese („rational benefits”), kas spēlēja uz cilvēku bailēm būt sociāli atstumtiem.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация