Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:256954
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Latvija ir valsts ar skaistām vietām, ar potenciālām un vēl neizzinātām vietām, kas ir tūrisma resurss. Tas pats svarīgākais, lai varētu parādīt savas vērtības arī citiem.
Valmieras rajons ir viena no izsenām vietām, kas ir bagāta ar skaistiem tūrisma objektiem, skaistām vietām un iespēju izmantot maksimāli un ar pilnu atdevi.
Valmiera ir skaistākā pilsēta, bet tas nenozīmē, ka arī rajonā nav citu skaistu pilsētu. Valmiera ir lielākā un centrālā pilsēta, tai cauri tek Valmieras skaistums- Gauja. Tā nav tikai Valmieras rajonā plūstošā upe. Tā tek cauri arī citiem rajoniem, citām pilsētām. Tas ļauj baudīt atpūtu un iepazīties ne tikai ar viena rajona skaistumu un piedāvāto klāstu. Tādēļ arī izvēlējos atpūtas braucienu uz ūdeņiem pa Gauju virzienā no Strenčiem (Valkas rajons) uz Caunītēm (Valmieras rajons) caur Valmieru (Valmieras rajons). Taču uz brauciena beigām jau varam vērot skaisto Cēsu rajonu.
Šis atpūtas brauciens ir paredzēts 8 cilvēkiem- vairāk jau aktīviem jauniešiem, taču ja ir interesenti, kas labprāt vēlēsies izbaudīt divas karstākās vasaras dienas, relaksējoties un pārbaudot savus spēkus, pastāv arī tāda iespēja. Šis ir divu dienu ilgs brauciens, kura laikā ļauj iepazīties ar Valmieru centrālajā lomā un tai pašā laikā veiksmīgi iepazīstot arī blakus rajonu skaistumu. Paredzēts ir skaistām un karstām vasaras dienām jūlija un augusta dienām. Ceļojums pa upi ir 45 kilometru garš. Bet rēķinātais ceļš, ko veiksim kājām ir 5 kilometri.
Mērķis- pārbaudot savus spēkus un vienlaicīgi apvienojot aktīvo tūrismu ar izzinošo un atpūtas, iepazīties ar Ziemeļvidzemes valdzinājumu- Valmieru un tās skaisto pērli- Gauju. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1197411
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация