Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:605620
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.09.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

To, vai vanna ir uzmundrinoša vai relaksējoša, nosaka ne vien konkrēts ēterisko eļļu maisījums, bet arī ūdens temperatūra. Piemēram, ja gribam ļoti nomierinošu vannu, tad ūdens temperatūrai jābūt virs 38 grādiem, savukārt, ja gribam tonizējošu – ūdenim jābūt vēsākam. Citreiz nevajag pat pašam vannā mērcēties, pietiek tikai ar kāju vannu, ja, piemēram, vakarā kaut kur jāiziet, var uztaisīt kāju vannu ar citronu sāli (apmēram vienu ēdamkaroti sāls) – tā dod tādu mundrumu, ka var dejot līdz rīta gaismai. Savukārt, ja no svētku pasākumiem jau esat pārguruši, bet vēl priekšā garā gadu mijas nakts, atslodzei un stresa noņemšanai ieteicama vanna ar lavandas eļļu vai esenci. Tā īsā laikā palīdz atjaunot enerģiju.
Saaukstēšanās gadījumā ļoti laba ir eikalipta un piparmētru vannas bumba. Tikai svarīgi ir atcerēties, ka ēteriskās eļļas ir ļoti gaistošas, un, ja no tādas vannas gribat iegūt terapeitisku efektu, vannasistabai vajadzētu g aizvērt logus un durvis, iekāpt vannā un tikai tad ielikt vannas bumbiņu.
Prasti rodas jautājums - vispirms nomazgāties un tad iet aromterapijas vannā, vai mazgāties pēc tam? Šīs abas procedūras vajadzētu atdalīt vienu no otras. Vēlamā efekta var nebūt, ja atpūtai vannā seko mazgāšanās - atpūsties patīkamajā peldē vēlams pēc nomazgāšanās. Pēc aromterapijas eļļas vannas āda ir pilnībā pabarota, un pēc vannošanās tai vairs nav vajadzīgs ķermeņa krēms. Kas attiecas uz smaržīgajām burbuļbumbām, tās ir divējādas: vienām klāt ir vairāk eļļas, citām vairāk ir aromāta. Svarīgi ir zināt, kāda eļļa ir klāt tai bumbai, ko liekat vannā: ja tā ir kakao sviesta vai palmu eļļa, vai kāda cita nerafinēta eļļa, tad tā, atstāta uz ādas, to pabaro. Savukārt, ja tā ir rafinēta vai kā savādi iegūta, tā no ķermeņa ir jānoskalo – jo veicina ādas novecošanu. Īpaši ziemas noskaņai ir radītas vannas konfektītes no kakao sviesta – ļoti eļļainas burbuļbumbiņas –, kas izskatās un smaržo gluži kā konfekte. Iedomājieties, jūs pusstundu varat baudīt konfekti – un nevienas liekas kalorijas! Plus vēl āda smaržo kā konfekte!

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1380581
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация