Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:122266
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ja runājam par pretēju procesu, jeb ja Latvijā dzīvojošie pilsoņi vēlas adoptēt bērnu no ārzemēm, tad pēc statistikas, šāda prakse nav bijusi izplatīta, ņemot vērā bāriņtiesas brīdinājumus par to, cik ilgi nāksies gaidīt bērnu un kādi izdevumi jāsedz, adoptētāji lemj par labu adopcijai Latvijā. Vienīgie izņēmumi ir ka no ārvalstīm tiek adoptēts bērns, ar kuru adoptētāju saista radniecība.
Iepazīstoties ar sniegto informāciju LM mājaslapā, kas saistīta ar bērnu adopciju un personas kļūšanu par adoptētāju, varu secināt, ka šis ceļš ir ļoti laikietilpīgs un darbietilpīgs, ņemot vērā esošo birokrātisko slogu adoptēt gribošiem vecākiem vai personai. Papildus tam, pēc mana subjektīvā skatījuma, daudzi procesi ir atkarīgi no bāriņtiesas darbinieku ieinteresētības veikt savu darbu. Īpašas aizdomas rada aktuālā DI plāna realizācijas sekas- adoptētāju apmācības noris īpaši īsu periodu, kā rezultātā adoptētāja “gatavība” par tādu kļūt mēdz būt “pievilkta aiz ausīm”. Protams, šādas rīcības tiek attaisnotas ar nepieciešamību audzināt bērnus ģimenē un izslēgt audzināšanu aprūpes iestādē, bet ja uz to skatās no paša bērna pozīcijas, tad nav skaidrs kādas traumas un sarežģījumus adoptējamais bērns var piedzīvot adopcijai nesagatavotā (vismaz psiholoģiski) ģimenē.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1388412
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация