Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:509638
 
Оценка:
Опубликованно: 02.06.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

GNT LATVIA ir vins no vadošajiem datoru tehnikas vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā. Starp tādām pazīstamām datortehnikas vairumtirdzniecības kompānijām kā ELKO GRUPA, ELKO LATVIJA, TECH DATA LATVIA, KOMERCCENTRS DATI GRUPA, CAPITAL un citām tas jau vairākus gadus pārdošanas apjoma ziņā ieņem stabilu otro vietu. Attiecīgi tā tirgus daļa Latvijā sastāda 11.4%, tomēr jūtami atpaliekot no šis nozares līdera ELKO GRUPAS.
Lai veiktu uzņēmumu finansiālo novērtējumu, ļoti svarīgs ir darbības virziens, jo tas 100% atpoguļojas uzņēmuma bilancē un peļņas/zaudējumu aprēķinā. Līdz ar to analizējot konkrētus rādītājus, noteikti ir jāņem vērā nozare, kurā uzņēmums darbojas. Katrai nozarei ir sava specifika. Neapšaubāmi pastāv teorētiski lielumi, uz kuriem balstās finanšu analīze, bet ne katrai nozarei tas ir atbilstoši. Nevar līdzināt tikai pēc teorētiskiem datiem, piemēram, krājumu apriti pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumam un ekskluzīvu mēbeļu tirdzniecības uzņēmumam. Lai izprastu uzņēmuma finansiālo stāvokli, svarīgi ir vismaz aptuveni zināt, kā tas darbojas dzīvē un ar kādām problēmām ir jāsaskarās katras nozares uzņēmumiem.

Darbības virziens.
SIA GNT LATVIA, kā jau minēju, ir viens no vadošajiem datortehnikas varumtirgotājiem Latvijā un darbojas kā daudzu pazīstamu ārvalstu tirdzniecības marku (3M, CANON, BENQ, NOVELL, SAMSUNG u.c) oficiālais izplatītājs.

Bilance un peļņas/zaudējumu aprēķina analīze.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация