Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:980075
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.06.2000.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Grieķijas tirdzniecība, vēsture un kultūra vienmēr ir bijusi cieši saistīta ar Centrāleiropas valstīm. Tas ir tas pamats, uz kura bāzes tiek veidotas pastāvīgas attiecības. Īpašu uzmanību Grieķija pievērš šo valstu politiskajai stabilitātei un ekonomiskajai attīstībai.

Nenoliedzams ir fakts, ka demokrātija un ekonomiskā stabilitāte Centrāleiropā būs spēcīga tikai tai gadījumā, ja tās pamatā būs reģionāla un globāla mēroga drošas un mieru nesošas attiecības. Tāpēc Grieķija aktīvi atbalsta sadarbības un drošības garantu veicinošas darbības Centrālājā un Austrumeiropā. Lai pilnveidotu jau izveidoto politisko sadarbību, Grieķija, kopā ar ES partneriem, caur dažādām attīstības programmām, nodrošina šīm valstīm ievērojamu ekonomisku un tehnisku palīdzību. Ir jāpiemin, ka Grieķija uztur lieliskas divpusējas vienošanās attiecības ar Centrāleiropas valstīm tirdzniecības, zinātnes un kultūras notikumu un jauninājumu ietvaros, ko papildina ievērojams oficiālo vizīšu skaits. Papildus jānorāda uz veselīgu ekonomisku iejaukšanos, kas paredz tiešās investīcijas, ko Grieķu uzņēmumi veic šajās valstīs.

Arī Latvijai ir pieci divpusējie līgumi ar Grieķiju: līgums par tādu personu atpakaļuzņemšanu, kuras ir ieceļojušas nelegāli, līgums par savstarpējo atteikšanos no vīzām, līgums par sadarbību kultūras un izglītības jomā, līgums par sadarbību aizsardzības jomā un ekonomiskās, zinātnes un tehnoloģiskās sadarbības līgums.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1151895
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация