Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:443819
 
Оценка:
Опубликованно: 20.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1.Tīklu topoloģijas.
Tīkla topoloģija - fizisku savienojumu komponenšu konfigurācija (failu servers, darba stacijas). Topoloģijas tips nosaka tīkla ekspluatācijas ražību un drošumu, kā arī liela loma ir vēršanās pie servera ātrumam.

1.2. Zvaigznes topoloģija.
Zvaigznes topoloģija ir atnākusi no lielo ESM sfēras, kura galvenā mašīna apstrādā visus datus no perifērijas kā datu apstrādes aktīvais mezgls.. Tāda veida princips tiek lietots informācijas pārraides sistēmas, piemēram kā Internet un Relcom. Visa informācija starp divām perifērijas iekārtām iziet cauri centrālajam
datoru tīklam.Datu caurlaides ātrums atkarīgs no servera jaudas un tiek garantēts katrai darba stacijai. Datu sadursmes tāda tipa tīklā nenotiek.
Kabeļu savienojumi diezgan vienkārši, tā kā katra darba stacija ir saistīta ar mezglu. Kabeļu izvilkšanas izmaksas ir augstas, sevišķi kad centrālais mezgls ģeogrāfiski neatrodās topoloģijas centrā.
Paplašinot tīklu nevar izmantot agrāk veiktos kabeļu savienojumus: līdz jaunai darba vietai ir jāvelk atsevišķs kabelis no centrālā mezgla pa atsevišķām līnijām. Pieprasījuma frekvence tāda tipa tīklos ir zema, salīdzinot ar citu tipu topoloģijām.
Tīkla produktivitāte ir atkarīga no centrālā mezgla - failu servera. Centrālā mezgla darba nespējīguma gadījumā ir paralizēts viss tīkls.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация