Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:513595
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.05.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS   
1.  Kas ir house mūzika?   
2.  House mūzikas vēsture   
3.  House mūzikas veidi   
Фрагмент работы

Mūsdienās mūzikai ir ļoti liela nozīme cilvēku dzīvē. To mēs klausāmies, lai atpūstos, to mēs klausāmies, kad strādājam. Mierīga mūzika mūs nomierina, bet skaļa satrauc. Mums katram patīk dažādu stilu mūzika. Kādam patīk pop mūzika, savukārt citam klasiskā mūzika. Bieži vien ir grūti izlemt, kurš mūzikas stils patīk visvairāk. Ne katrs saprot house mūziku, tā ir garīga lieta; ķermeņa un dvēseles sajūta. Šī mūzika ļauj cilvēkam sajust mūsdienu deju ritmus. House mūzika varbūt dažāda, tā varbūt mierīga vai strauja, dažreiz pat agresīva. Mākslinieks cenšas parādīt savas dvēseles sajūtas. House mūzika ir tā mūzika, ko visbiežāk spēle klubos, diskotēkās un jauniešu pasākumos. Tāpēc to dažreiz sauc par deju mūziku. Taču nevajadzētu jaukt to ar tā saucamo klubu mūziku. Tās ir divas dažādas lietas. Klubu mūzika bieži vien ir vienveidīga un neinteresanta, bet house mūzika ir daudzveidīga.
Es izvēlējos veidot projektu par house mūziku, jo tā man ļoti patīk un arī tāpēc, lai parādītu citiem cik house mūzika var būt skaista. Šajā projektā es aprakstīju arī house mūzikas vēsturi un house mūzikas veidus.
Vārds „house” tulkojot no angļu valodas nozīmē māja, kas norāda uz to, ka šajā stilā veidotā mūzika tika rakstīta mājas apstākļos. House nāk no disko stila, mantojis no tā melodiskumu, līdzenu ritmu un dejošanas stilu. Radies 1980. gada Čikāgā. Šī stila priekšgājējs bija disko stils.
House mūzika ir dažādu elektroniskās deju mūzikas stilu sakopojums, kurš parādījās Amērikā 20. gs. 80 gados. Pašos pirmssākumos house mūziku spēlēja Čikāgas diskotēkās, kas tika rīkotas kādas pamestas rūpnīcas ēkā. Galvenais house mūzikas elements ir 4/4 takts sitiens, kurš tiek pavadīts ar atkārtotām bass līnijām. Tiek pievienotas arī dažādas elektriskās skaņas, kā arī perkūsijas, kas ir raksturīgas arī tādiem mūzikas stiliem kā džazs, bluzs un arī synth pops. House mūzika tiek iedalīta arī dažādos veidos.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация