Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:340162
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.09.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Vispārējs ieguldījumu fondu apraksts    4
2.  Kā pelna fonds?    5
3.  Kā veidojas investoru peļņa no ieguldījumiem fondos?    5
4.  Diversifikācija    6
5.  Ieguldījumu fondu prospekti    6
6.  Ieguldījumu fondu izmaksas    8
7.  Ieguldījumu fondu veidi    9
8.  Ieguldījumu fondu ienesīgums    12
9.  Ieguldījumu fondu daļu iegāde un pārdošana    13
10.  Ieguldījumu fondu pašreizējais stāvoklis    14
  Nobeigums    16
  Literatūras saraksts    17
Фрагмент работы

Daudzi cilvēki glabā lielas naudas summas parastajā bankas norēķinu kontā, jo skaidri nezina, kad un cik daudz naudas ievajadzēsies. Taču šādi nauda kontā stāv ilgu laiku un inflācijas apstākļos kļūst mazāk vērtīga. Izdevīgāk ir šo naudu ieguldīt ieguldījumu fondos, tas nozīmē, ka nauda tiek ieguldīta banku depozītos, valsts parādzīmēs, hipotekārajās ķīlu zīmēs, obligācijās, akcijās un citos ieguldījumu veidos.
Individuāls investors nevar izanalizēt visas kompānijas, kas emitē vērtspapīrus, lai izvēlētos konkrētus uzņēmumus, kuros ieguldīt savus līdzekļus. Ja investors vēlas iekļaut savā vērtspapīru portfelī arī ārvalstu kompāniju vērtspapīrus, tad šis uzdevums paliek arvien sarežģītāks. Viens no veidiem kā atrisināt šo problēmu ir ieguldīt brīvos līdzekļus investīciju fondā, kurš iegulda šos līdzekļus dažādos finanšu instrumentos, profesionāli pārvaldot ieguldītos līdzekļus. Fondu pārvaldnieki cenšas ieguldīt naudas līdzekļus, lai iegūtu pēc iespējas lielāku kapitāla pieaugumu to investoriem.
Daudziem ieguldījumu fondi ir vislabākais veids, kā uzsākt krāt un ieguldīt naudu. Tas ir arī visvieglākais un vislētākais veids, kā sākt piedalīties pasaules finanšu tirgos. Ieguldījumu fondu daļas ir viegli nopirkt, un var sākt ieguldīt arī ar nelielām summām. Ir iespēja izvēlēties regulāro ieguldījumu plānu, pēc kura investors varēs regulāri katru mēnesi ieguldīt nelielas fiksētas summas, automātiski pērkot izvēlētā ieguldījuma fonda daļas. Tās varētu būt 20 vai 50 eiro apmērā, un tas nozīmē, ka investoram nevajag daudz naudas, lai sāktu veidot savu kapitālu ar ieguldījumu fonda palīdzību. Arī nelielas, bet regulāras ieguldījumu summas dod iespējas izveidot iespaidīgu kapitālu.
1.Vispārējs ieguldījumu fondu apraksts
Ieguldījumu fondi ir naudas kopfondi, kuros tūkstošiem ieguldītāju apvieno savus līdzekļus, lai kopīgi pirktu akcijas, obligācijas un citus finanšu produktus. Ieguldījumu fondu profesionālu pārvaldi nodrošina ieguldījumu sabiedrības. Visi finanšu produkti tiek pirkti un pārvaldīti ar profesionāla ieguldījuma fonda menedžera (pārvaldītāja) palīdzību.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация