Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:483268
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.05.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ko īsti nozīmē jēdziens indigo bērni?

Viņi ir savādāki – izaicinošāki, inteliģentāki, konfrontējošāki, intuitīvāki, jūtīgāki, garīgāki un atsevišķos gadījumos agresīvāki nekā iepriekšējās paaudzēs. To sākuši pamanīt gan vecāki, gan skolotāji, taču neapzinoties, kas aiz tā slēpjas.
Jēdziens indigo bērni (dažkārt lieto arī apzīmējumu jaunā laikmeta bērni) ASV ienācis jau 80. gados, pie mums tas kļuva aktuāls pēdējā laikā.
Pasaulē plaši pazīstamā psiholoģe un bioenerģētiķe Nensija Anna Teipa bija pirmā, kura ievēroja, ka vairākumam pēc 1980. gada dzimušajiem bērniem elektromagnētiskajā laukā jeb aurā valda dzidra, intensīva zila krāsa: — indigo - izteikts garīgums.
Aura - tā ir tā universālā enerģijas lauka daļa, kas ir saistīta ar subjektu. Cilvēka aura jeb cilvēka enerģētiskais lauks ir vienotā enerģētiskā lauka daļa, kas ir saistīta ar cilvēka ķermeni. Cilvēka enerģētiskais lauks, jeb biolauks ir universālās enerģijas izpausme, kas cieši saistīta ar cilvēka dzīvi. Šo lauku var aprakstīt kā gaismas ķemeni, kurš aptver un caurauž fizisko ķermeni, izdala savu paša raksturīgo starojumu un parasti saucas "aura". Viss, ko cilvēks domā un jūt, projicējas viņa aurā.
Tā arī radās termins indigo bērni, kas tagad pazīstams visā pasaulē. Nensijas Annas Teipas grāmata «Savas dzīves izprašana caur krāsām», kurā klasificētas cilvēku īpašības un uzvedības modeļi saistībā ar cilvēka elektromagnētiskā lauka jeb auras krāsām, bija pamats turpmākajiem zinātniskajiem pētījumiem visā pasaulē, lai atbildētu uz jautājumu – kas ir šie indigo bērni?


INDIGO ir bērni ar jaunu, izmainītu apziņas līmeni.

Vairāki nozaru zinātnieki neatkarīgi viens no otra ir konstatējuši pārsteidzošus faktus: ir sastopami bērni, kam ir citāda DNS, īpašs ķermeņa magnētiskais starojums, īpašas psihiskās spējas un pat citādas iekšējo orgānu funkcijas — tieši par šiem bērniem mēdz teikt — indigo.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1175454
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация