Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:670214
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.01.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    2
  VISPĀRĪGĀ INFORMĀCIJA    3
  INDIJAS VALSTS TRĪS GALVENIE SIMBOLI    5
  INDIJAS VALSTS SIMBOLS PĒC MANIEM IESKATIEM    8
  POPULĀRĀKIE TŪRISMA OBJEKTI INDIJĀ    9
  UZ INDIJU PĒC GARĪGĀM ATKLĀSMĒM    14
  Ceļojums uz Indiju.(maršruts)    15
  Precizēts maršruts    16
  CEĻOJUMU IZMAKSAS. (2 personām)    23
  JA CEĻO UZ INDIJU, TAD DER ZINĀT    27
  TOP 14 SUVENĪRI, KO ATVEST NO INDIJAS    30
  FESTIVĀLI INDIJĀ    31
  TRADĪCIJAS    32
  INDIJAS NACIONĀLĀ VIRTUVE    33
  INTERESANTI FAKTI    37
  SECINĀJUMI    38
  PRIEKŠLIKUMI    39
  VĒRTĒJUMS    39
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    40
Фрагмент работы

SECINĀJUMI.
Secinu, ka Indija ir viena no valstīm, kas apbur ar dabas skaistumu, kas apvieno sevī jūru un kalnus, tuksnesi un džungļus, aukstumu un tveici. Indijas kultūra ir kā monolīts, kam pamatu veido neskaitāmie reliģijas kanoni, un katra tās škautne, gluži kā slavenais Tadžmahals, sajūsmina ar savu skaistumu. Tieši tādēļ tūkstošiem ceļotāju no visas pasaules tiecas nokļūt Indijā, kur tos laipni uzņem labi organizētā tūrisma industrija. Visā plašajā Indijā ir ļoti daudz dažādas svētnīcas, mauzoleji, forti, klosteri, baznīcas, svētās vietas un tepļi, kur garīgiem cilvēkiem smelties mieru un iedvesmu uz labiem darbiem, relaksēties no ikdienas rutīnas un atrauties no ikdienas realitātes.Secinu to, ka uz Indiju droši var doties arī cilvēki, kuri nemkelē garīgo mieru un atpūtu, jo Indija nav no tām klusākajām valstīm pasaulē, daudzas Indijas pilsētas ir piesātinātas ar dažādām skaņām, kar rada sajūtu, ka Indijā nekad neviens neguļ, tāpēc valsts piedāvā arī dažāda veida aktīvo tūrismu- niršanu, braucienu ar laivām pa Gangas upi, pastaigas kamieļu un ziloņu mugurās, nakts ballītes Goa pludmalēs, krāsainie un krāšņie festivāli kā Divali, Holi, Genaš un citi. Secinu, ka Indijā ir plašs transportlīdzekļu klāsts: velorikšas, trīsriteņu tuk-tuk takši, motocikli, motorolleri, velosipēdi, autobusi, mikroautobusi, zirgu un vēršu pajūgi, kravas mašīnas un pa retam arī cēli soļojošs zilonis ar savu pavēlnieku. Neņemot vērā intensīvo satiksmi, kur starp transportiem ir tikai 5-1ocm tstarpe nelaimes gadījumi notiek ļoti reti.
Indijas iedzīvotāji prot baudīt dzīvi, nesktoties uz to, ka valstī ir liels nabadzības līmenis, kā arī bezdarbs. Iedzīvotāji neprot labi runāt angliski, bet tie ar smaidu spēj pateikt daudz vairāk.
Indijas tirgotāji ir uz katra stūra, kur tirgo vietējos izstrādājumus no zīda, mākslīgajiem dārgakmeņiem, porcelāna, koka un cita veida materiāliem. Tie ir tik uzstājīgi, ka pat iekāpjot mašīnā, tie klauvē pie loga un rāda preci, lai tūristi to pirktu, protams ir uzlikt liels uzcenojums, betpar katru preci var kaulēties, tirgotāji dod arī atlaides. Visvairāk pirktais suvenīrs ir Genash-Dievs ar cilvēka ķermeni un ziloņa galvu. Ja Indijā neesi nopircis nevienu ziloni, tad Tu nemaz neesi bijis Indijā, tas ir kā simbols. Indiju noteikti ir vērts apmeklēt, jo pasaulē nevien valsts nelīdzinās Indijai. Tā ir kā noslēpums, jo katru dienu ir iespējams izbaudīt citādāku dabu, tai raksturīgus ēdienus un viesnīcas. Starpcitu sapratu, ka Indijā ir diezgan daudz pieczvaigžņu viesnīcas ar plašām izklaides iespējām un labu apkalpošanu. Pirms šīs valsts izpētes domāju, ka tajā ir tikai kaut kādas mazās viesnīciņas ar pašu nepieciešamāko, bet es kļūdījos.
Indija iekaro ceļotāju sirdis ar īpašu kolorītu un eksotiku, un ļauj apvienot patīkamu atpūtu ar izglītojošu ekskursiju. Secinu, ka arī es, labā draugu kompānijā, vēlētos apmeklēt Indiju un redzēt pati ar savām acīm šo daudzveidīgo kultūru un dzīvi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация