Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
  • Individuālie preventīvie pasākumi policijas inspektora apkalpojamā teritorijā

     Оцененный!

    Реферат37 Право

6,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:356765
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.11.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 16 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Preventīvo pasākumu plānošana un realizācija ir ļoti svarīga kārtības inspektora darbā, jo likumdevējam nosakot sodu, līdztekus tiek meklētas alternatīvas audzinošā mērķa sasniegšanai. Autors uzskata, ka šīs alternatīvas veiksmīgākais variants ir likumpārkāpumu novēršanas preventīvie, to skait arī piespiedu pasākumi. Preventīvie pasākumi, ir policijas darbinieku neatņemama ikdienas darba daļa, līdz ar to esot ļoti aktuāls, apjomīgs un interesants temats pētīšanai.
Kārtības policijas dienesta, jeb policijas iecirkņa inspektoru dienesta izveides pamats ir tiešās saskarsmes nepieciešamība ar iedzīvotājiem un sabiedrības pārstāvjiem, kas atrodas kārtības policijas dienesta inspektora apkalpojamā, administratīvajā teritorijā. Laika gaitā pirmajā vietā kārtības policijas dienesta inspektoram izveidojusies tendence vairāk pielietot represīvos pasākumus aizmirstot, manuprāt, svarīgāko – izskaidrošanu un prevencijas veikšanu savā apkalpojamā teritorijā. Individuālā prevencija ietver sevī savlaicīgu to personu noskaidrošanu un ņemšanu uzskaitē, no kurām var gaidīt likumpārkāpumu izdarīšanu.
Kvalifikācijas darba temats – „Individuālo preventīvo pasākumu plānošana un realizācija policijas inspektora apkalpojamā teritorijā.” Šo tematu autors izvēlējās tāpēc, ka šis jautājums ir ļoti aktuāls un izejot mācību praksi Aizkraukles rajona policijas pārvaldē autors saskārās ar šiem jautājumiem. Saskaņā ar 2002. gada 17. decembra “Policijas Iecirkņa inspektoru dienesta instrukcijas” Nr. 1396 3. nodaļas 2. apakšnodaļu Iecirkņa inspektors veic pasākumus arī individuālās profilakses jomā. Minētājā instrukcijā ievērojami lielo daļu aizņem tieši tie noteikumi, kas attiecās uz individuālo profilaksi (prevenciju), tāpēc var secināt, ka individuālai prevencijai ir liela nozīme un autora izvēlēta kvalifikācijas darba tēma ir ļoti aktuāla. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1189327
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация