Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:378967
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.04.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Palūk, cik jauki skan: — Java, Sumatra, Kalimantāna, Borneo, Bali, Sulavesi, Komodo, Lomboka! Šajās skaņās droši var saklausīt dienvidjūru viļņu šalkoņu. Bet tās ir tikai dažas no Indonēzijas arhipelāga 13 tūkstošiem salu, ko tajā pusē sauc par pulau, piemēram, pulau Komodo, pulau Tana Toraja vai pulau Sumba. Indonēzijas salu virtene kā piecus tūkstošus kilometru garš tilts stiepjas no Āzijas dienvidaustrumu gala līdz pat tālajai Austrālijai. No dienvidiem salas apskalo Indijas okeāns, no otras puses tām pieskaras Klusā okeāna — Dienvidķīnas, Javas un Bandas jūru — siltie ūdeņi. Un pavisam nav grūti iedomāties turienes smilšainos liedagus, siltu vēju palmu zaros, mūžzaļas tējas un rīsa lauku terases, tempļus mums nepazīstamiem dieviem un bezrūpīgu dzīvi vasarā, kas nekad nebeidzas. Protams, Indonēzija nav tāds laimes pīrāgs, ko ātri var apēst un dažu nedēļu laikā izprast visas tā garšas īpatnības. pietiks ar diviem .
Neskaitāmās Indonēzijas arhipelāga salas ir savirknētas kā pērļu kaklarota abpus ekvatoram. Tīras, zilas jūras iekļauj neskartās pludmales, vieglas vēja vēsmas atnes garšvielu, sandalkoka un ziedu smaržu un nirēji tiek apburti ar okeāna bagātībām. Salas vidienē virs mūžamežu pārklātām nogāzēm paceļas vulkāna virsotne... Bali ir slavena ar saviem brīnišķīgajiem skatiem, laipnajiem sarongās tērptajiem cilvēkiem un neaizmirstamiem saulrietiem. Izbaudiet sērfošanu, nakts dzīvi un pludmales party atmosfēru. Apmeklējiet mierīgo Lomboku, kur šķiet, ka laiks rit lēnāk, vai rosīgo Džakartu – Indonēzijas moderno un kosmopolītisko seju. Ilgā karaļvalstu, iekarojumu, tirdzniecības un koloniju vēsture ir radījusi interesantu Islama, Hinduisma, Budisma un vietējo cilšu kultūras sajaukumu, tomēr nesenās valsts ekonomiskās problēmas ir radījušas sociālu un politisku saspringumu, tādēļ pirms došanās uz Indonēziju vajadzētu iepazīties ar pašreizējo stāvokli.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация