Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:963577
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.12.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Cilvēks – ideja – projekts - galarezultāts – informācija (reklāma) - klients. Šāds manā skatījumā ir pamatmodelis, pēc kura principa tiek radīta lielākā daļa lauku tūrisma uzņēmumu. Atsevišķos gadījumos informācijai liela loma ir arī posmā starp projektu un galarezultātu. Lai nu kā, bet bez tās tūrisma jomā nu nekādi neiztikt. Publicējot jebkāda veida informāciju (reklāmas, paziņojumi, sludinājumi) kas saistīta ar lauku tūrismu ir svarīgi iepriekš noskaidrot ko konkrētais uzņēmums ar to vēlas panākt un vai izvēlētais informācijas noieta kanāls ir veiksmīgākais līdzeklis mērķa īstenošanai. Kādi tad īsti ir dažādu informācijas noieta kanālu plusi un mīnusi?

Mediji
Šajā kategorijā lielāko lomu spēlē tieši preses izdevumi, konkrēti avīzes. Reklāmas ievietošana lielajos republikas mēroga laikrakstos ir dārga un ne vienmēr sasniedz mērķauditoriju. Publicēšanās reģionālajā presē visticamāk radīs atpazīstamību vietējā mērogā, taču zinot lauku reģionu iedzīvotāju maksātspēju, visticamāk tuvējās apkārtnes klientu piesaistīšanas iespējas drīz vien tiks izsmeltas. Jāpiebilst, ka tas gan atkarīgs no lauku tūrisma uzņēmuma darbības specifikas, piedāvātā produkta un atrašanās vietas. Labs informācijas sniegšanas veids (un pietam vēl arī lēts) ir preses relīzes, kas gan nepavisam nav piemērots maziem lauku uzņēmumiem. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1189155
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация