Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:369584
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

NOBEIGUMS
Reklāma ir informācijas līdzeklis, lai piesaistītu uzmanību, izraisītu interesi, padarītu kaut ko (preci, uzņēmumu, pakalpojumu) populāru. Reklāmai tiek izmantota prese, televīzija, radio, vitrīnas, plakāti, preču iesaiņojums, firmas zīmes utt.
Pirms uzņēmējs sāk reklāmas darbu, viņam ir jānoskaidro šādi jautājumi: ko reklamēt, kas ir reklamējamais objekts (konkrēta prece, uzņēmums, informācija par preču pārdošanu, pakalpojumiem, paziņojums par izpārdošanu u.tml.), kāpēc reklamēt, kāds ir reklāmas mērķis (informējošā, atgādinošā vai pārliecinošā reklāma). Reklāmas mērķiem jābūt iespējami skaidri noformulētiem, lai tos varētu ņemt par pamatu reklāmas veida un izplatīšanas līdzekļu izvēlei. Jānoskaidro kas ir reklāmas auditorija jeb mērķa tirgus? (mājsaimnieces, pusaudži, mednieki, biznesmeņi utt). Katrai auditorijai ir savi reklamēšanas noteikumi, tāpēc jāpārzina reklāmas adresātu psiholoģija. Jāizanalizē cik daudz naudas uzņēmējs var atvēlēt reklāmai, kā arī kāds būtu piemērotākais reklāmas līdzeklis jeb reklāmas nesējs, ko izvēlas atbilstoši mērķa auditorijai, kā arī kāds varētu būt reklāmas teksts?
Veicot šo darbu autore secina:
1. Informāciju par reklāmu, potenciālie klienti var saņemt informāciju par precēm un pakalpojumiem vairākos veidos- no personīgajiem kontaktiem (paziņas, biznesa partneri, kolēģi, draugi, kaimiņi utt.), no iesaiņojuma informācijas — pati prece sevi reklamē, no profesionāļu komentāriem (informācija no neitrāliem avotiem, — ekspertu komentāri žurnālos, patērētāju avīzes, žurnāli, speciālistu konsultācijas), no reklāmām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация