Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:844164
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.03.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Darba uzdevums    3
2.  Anotācija    3
3.  Pasūtītāja prasības    3
4.  Realizācijas projekts    4
4.1.  Apraksts    4
4.2.  Programmas uzbūve    4
5.  Programmatūras specifikācija    5
5.1.  Interfeisa specifikācija    5
5.2.  Moduļa specifikācija    6
6.  Testēšanas metodik    8
7.  Programmu pirmteksti    10
8.  Instrukcija lietotājam    21
9.  Secinājumi    22
Фрагмент работы

Izveidot informatīvu sistēmu poliklīnikai, kurā lietotājs varētu glabāt sev nepieciešamo informāciju par ārstu, piemēram, ārsta vārdu, uzvārdu, specialitāti, pieņemšanas laikiem. Informatīvajā sistēmā jāparedz iespēja atjaunot, rediģet informāciju par ārstiem.


2. Anotācija

Tiek piedāvāta informatīva sistēma poliklīnikai, kas var saturēt datus par poliklīnikā strādājošo ārstu praksi. Informatīvā sistēma ne tikai sniedz informāciju par ārstu, bet arī atļauj veikt izmaiņas, labojumus šajā informatīvajā sitēmā, kas atbilstu jaunākajiem datiem.
Darbā ar informatīvo poliklīnikas sistēmu ir 2 pieejas: lietotāja un administratora. Administratora darba iespējas ir plašākas, bet lietotājs var veikt pamata funkcijas, kuras nav saistītas ar informācijas koriģēšanu.
Programmā ir iespēja veikt meklēšanu (atrod ārstu pieņemšanas laikus; meklēšana tiek veikta pēc lietotāja uzdotās specialitātes) un aprēķinu, kas nosaka, cik praktizējošo ārstu ir uzdotajā specialitātē. Informācijas rediģēšana tiek piešķirta atbildīgajam administratoram, kurš ir iepazinis programmas galvenos darbības principus.


3. Pasūtītāja prasības

Poliklīnikas informatīvajā sistēmā jāparedz iespēja reģistrēt līdz 120 praktizējošiem ārstiem, par katru ārstu obligāti uzrādot šādus parametrus: vārdu, uzvārdu, ārsta specialitāti, pieņemšanas laiku, dienas, kabinetu.

Poliklīnikas informatīvās sistēmas faila saturs ir brīvi pieejams visiem interesentiem, kuri vēlas iegūt informāciju par viņu ineteresējošo ārstu, tā pieņemšanas laikiem un dienām.

Administratoram, kas atbildīgs par informatīvās sistēmas informācijas atjaunošanu, dota iespēja ierakstīt failā informāciju par jaunu ārstu.

Paredzēta arī iespēja izslēgt no faila informāciju, kas neatbilst patiesajai situācijai, ir nekorekta; lietotājs to nevar veikt – pieeja šajai funkcijai ir tikai administratoram.

Ir iespējama arī informācijas koriģēšana, labošana, lai sniegtu precīzāku informāciju par poliklīnikā strādājošajiem ārstiem.

Šajā programmā jābūt iespējai sakārtot informāciju failā pēc ārstu uzvārdiem vai specialitātēm dilstošā vai augošā secībā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация