Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:324761
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.05.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Akadēmiķis Saharovs reiz teica, ka visciešākā saikne starp cilvēku un cilvēci ir televīzija. Tā tas bija vēl nesenā pagātnē, taču šodien globālie datortīkli komunikācijas un informācijas jomā ir pirmajā vietā.
Protams, globālos datortīklus izmanto gan militāristi, gan komersanti, taču jebkurš cilvēks var piekļūt datiem un sazināties ar citiem cilvēkiem visā pasaulē, sēžot pie sava datora.

Internets

Internets ir globāls datortīkls, kuram var brīvi piekļūt jebkurā civilizētā valstī. Taču Internets nav vienīgais globālais datortīkls. Ir arī citi globālie datortīkli, piemēram, FidoNet un ArcNet, kuriem arī var piekļūt visā pasaulē. Internets ir populārākais no šiem tīkliem.
Internets ir milzīga valsts ar vairākiem miljoniem iedzīvotāju, saviem likumiem, bankām, skolām, pastu, tirdzniecību, spēļu biznesu. Vārdu sakot, Internetā ir viss, nav tikai ģeogrāfisko robežu. Ar Interneta palīdzību jūs piekļūstat universitāšu bibliotēkām visā pasaulē, sarakstāties ar domubiedriem, apspriežat jebkuras tēmas, darbojaties intereškopās, spēlējat datorspēles utt. Izrādās, ka ar Interneta starpniecību cilvēki pat precas.
Pirms 10 gadiem Internets bija pilnīgi brīvs no komercijas. Interneta radīšanu sponsorēja ASV militārās struktūras, taču to izstrādāja un izveidoja ASV un Eiropas universitāšu zinātnieki. Kad Internets kļuva populārs un plaši pieejams, tam pievērsās arī biznesmeņi. Tagad Internetā jūs varat aplūkot preču katalogus, pasūtīt preces un samaksāt par tām.
Attīstītās valstīs bez Interneta grūti iztēloties gan biznesu, gan tūrismu, gan atpūtu. Mūsdienās nelietot Internetu ir tas pats, kas nerunāt pa telefonu.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация