Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:397052
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.09.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
1.  INTERPERSONĀLĀS KOMUNIKĀCIJAS VISPĀRĪGS RAKSTUROJUMS    3
2.  VERBĀLIE UN NEVERBĀLIE KODI    5
3.  SEVIS PREZENTĒŠANAS TEORIJA    7
4.  DATORMEDIĒTĀ KOMUNIKĀCIJA    9
5.  KONFORMITĀTES JĒDZIENS    11
  NOBEIGUMS    12
  IZMANTOTO AVOTU UN LITERATŪRAS SARAKSTS    14
Фрагмент работы

NOBEIGUMS
Globālais tīmeklis jauc valstu robežas, apvieno dažādus fanus no dažādām valstīm un ļauj viegli komunicēt dažādu žanru pārstāvjiem. Komunikācija internetā gan apvieno metāla fanus vienā subkultūrā, kas ir metāla subkultūra, gan arī sadala pēc noteiktiem metāla žanriem. Pastāv dažādi forumi un diskusiju grupas, kurās fani dalās pēc žanriem, veidojot kopienas. Fani arī apvienojas subkultūras ietvaros, dažādos metāla mūzikai veltītu žurnālu mājas lapās un profilos, kuri tiek veidoti dažādās interneta vietnēs.
Mediji pārsvarā nespecializējas un neraksta par vienu noteiktu žanru. Izņēmums ir žanri, tādi kā black metāls, death metāls un thrash metāls, tiem pastāv viens kopīgs medijs, Terrorizer. Atsevišķi thrash metāla žanram ir arī savs medijs: Global thrash assault. Iespējams, ka black metālam ir arī savi mediji Skandināvijā .
Kopīgais populārāko metāla žanru pārstāvju, fanu interpersonālajā verbālajā komunikācijā ir ierobežoto kodu lietojums, visi fani no dažādiem žanriem lieto vienādus apzīmējumus, kas apzīmē kādu no metāla aktivitātēm vai simboliem, kā arī dziesmu tēmas par politiku.
Metāla subkultūrai ir raksturīgs savu deju “izgudrojums” jeb koncerta aktivitāšu veidi, kas nepastāv citos žanros (circle pit, moshpit, wall of death, stage dive utt.), tas atšķir metāla žanra koncertus no citu mūzikas žanru koncertiem.
Kopīgais populārāko metāla žanru pārstāvju un fanu interpersonālajā neverbālajā komunikācijā ir tas, ka pūlis tiek norobežots no skatuves (izņemot hardcore žanru) un fani nēsā kreklus ar grupu logotipiem.
Katra žanra pārstāvji un fani sevi prezentē atkarībā no metāla žanra un izmanto šim žanram piemītošo komunikāciju. Izmantotie komunikācijas elementi: artefakti (izskats, simboli), verbālie kodi (dziesmu tēmas), koncerta aktivitātes harmonē ar katra žanra idejām, nostājām un ideoloģiju.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация