Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:763739
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Interviju veicu ar pašvaldības vadītāju, jo vēlējos uzzināt šīs uzņēmīgās sievietes dzīves ikdienas un darba gaitas, līdz vadošā amata sasniegšanai.
Intervijas laikā atklāju daudz interesantu, noderīgu un pamācošu faktu, ko varu kā piemēru pieņemt attiecīgās dzīves situācijās.
Intervijas sākumā iepazīstināju ar sarunas mērķi, garantēju anonimitāti un izskaidroju intervijas gaitu. Kad apstiprināju, ka intervija būs anonīma un tiks izmantota tikai manā studiju darbā, nenorādot personas vārdu un uzvārdu, respondents ieguva manu uzticību un jau intervijas sākumā labprāt sāka stāstījumu par savu dzīves posmu no agras bērnības. Intervijas gaitā atklājās, ka sniedzot intervijas masu medijiem, ir bijuši gadījumi, kad respondents tiek pārprasts un intervijā ir atspoguļoti sagrozīti fakti. Tas atgadījies divu apstākļu pēc, vai nu intervētājs nav pareizi uzdevis jautājumu respondentam un tas sniedzis atbildi neatbilstoši izvēlētai tēmai, vai arī respondents nav sapratis jautājuma būtību.
Šajā intervijā, ko veicu, man tādas problēmas nebija, jo jautājumus biju jau pārdomājusi un rūpīgi sagatavojusi, līdz ar to respondents bija ļoti atsaucīgs un varēja brīvi atbildēt uz maniem jautājumiem, nepārprotot intervijas tēmas galveno būtību.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация