Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:923230
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šo tēmu autors izvēlējās tāpēc, ka bija pieejams pietiekami daudz izmantojamās literatūras un tā autoru ir ieinteresējusi. Šī tēma autoram ir aktuāla, jo autors ar to saskaras ikdienā. Pēdējos gados šī tēma ir aktualizējusies arī plašākā sabiedrības lokā. Aktualitāte Latvijā ir invalīdu tiesību ievērošana, kam ir pievērsta sabiedrības uzmanība tieši pēdējos gados. Arī tāpēc, ka 2003. gads bija atzīts par Eiropas Cilvēku ar invaliditāti gadu, un šā gada laikā bija daudzi pasākumi, kas paredzēti cilvēkiem ar invaliditāti.
Pēc autora domām invalīdiem Latvijā ir diezgan daudz tiesību un iespēju, tomēr invalīdi tās ne vienmēr izmanto. Bieži invalīdi savas tiesības un iespējas neizmanto tieši nezināšanas pēc. Tika veikta multiplās sklerozes slimnieku anketēšana, lai izzinātu multiplās sklerozes slimniekiem aktuālos jautājumus. Tāpēc zinātniski pētnieciskā darba mērķis ir pētīt invalīdu kā sabiedrības daļas tiesības un iespējas tās realizēt Latvijā.
Zinātniski pētnieciskajā darbā autors pētī invalīdu integrācijas iespējas sabiedrībā, kā arī izglītības un darba iespējas Latvijā, kas ir daļa no invalīdu integrācijas sabiedrībā. Zinātniski pētnieciskajā darbā autors izzina multiplo sklerozi kā vienu no invaliditātes cēloņiem. Kā arī multiplās sklerozes asociācijas darbības virzienus Latvijā un Alūksnes nodaļā. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1166411
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация