Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:801782
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.12.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Nav šaubu par to, ka mūsu sabiedrībā invalīdi pieder pie to cilvēku grupas, kuri atrodas visneizdevīgākajā stāvoklī; turklāt viņi uzskata, ka vēl arvien jāsastopas ar šķēršļiem, kas viņiem traucē iesaistīties visdažādākajās sabiedriskās dzīves jomās. Tāpēc svarīga efektīva sociālās politikas sastāvdaļa ir invalīdu mērķtiecīga rehabilitācija un palīdzības sniegšana nodarbinātības jautājumos, kā arī iesaistīšana darba tirgū un sabiedrībā, kas izpaužas tādejādi, ka tiek novērstas negatīvas tendences, un, cik vien tas iespējams, samazināti ierobežojumi, lai ar šīs politikas starpniecību dotu ieguldījumu sabiedrības bagātināšanā. Invalīdi vēlas integrēties sabiedrībā un tikt atzīti par pilntiesīgiem sabiedrības locekļiem. Tāpēc ir svarīgi, lai viņi nebūtu izstumti no sabiedrības, bet gan būtu iekļauti visās tās norisēs. Viņi ir neatņemama darba tirgus un sabiedrības daļa. Turklāt sākotnēji tikai ar medicīnu saistītais invaliditātes jēdziens attīstījies par sociālu koncepciju, kurā daudz lielāka nozīme ir piešķirta iespēju vienlīdzības dažādo ierobežojumu konstatēšanai un novēršanai un šo cilvēku līdzdalībai visās dzīves jomās.
Sabiedriskās organizācijas ir tās, kas darbojās līdzās valsts, arī biznesa struktūrām brīvprātīgi un bez peļņas, risinot problēmas, kuras nepietiekami efektīvi vai vispār nerisina valsts, savukārt to risināšana privātajam biznesam nav ekonomiski izdevīga.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1135224
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация