Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:758197
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.03.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Izvēloties īpašuma apdrošināšanas līgumu, noteikti jāpievērš uzmanību tam, ko ietver līgums. Visplašākais apdrošināšanas segums parasti ir kopējā riska apdrošināšana . Visi minētie apdrošinātāji, šādu risku apdrošināšanu piedāvā un principā nosacījumi ir salīdzinoši vienādi pie kādiem nelaimes gadījumiem ,tiek segti postījumi.
Tomēr, noslēdzot visu risku apdrošināšanu, ir svarīgi paturēt prātā, ka visi uzņēmumi nevar segt visus riskus ar kopējo riska apdrošināšanu – noteiktos apstākļos kopapdrošināšanas segums var būt mazāks. Kā tas ir apdrošinātājiem BAN salīdzinājumā ar SEESAM. Līguma noteikumos vienmēr ir iekļauti izņēmumi, tādēļ vajadzētu pievērst īpašu uzmanību līguma noteikumiem – nevajadzētu paļauties uz nosaukumu “kopējais risks” un veikt nepārdomātu lēmumu.
Dažādu kompāniju risku un negadījumu nosaukumi var atšķirties. Piemēram, dabas katastrofa vienā līgumā var ietvert vētras, krusas, zemes nogruvumus un dabiskus plūdus, bet citā, vētras un krusa, bet ne plūdi, var tikt uzskatīti par dabas katastrofu. Jāpievērš uzmanību punktiem un terminiem, kas apvieno parādības vienā grupā, un jāpārliecinās, ka šī grupa ietver visus riskus, kas jums ir svarīgi. piemēram atkal jau minot apdrošinātāju BAN un SEESAM kurā netiek atlīdzināti plūdu izraisītie bojājumi, ko radījuši vētras izraisīti plūdi, ja atsevišķi klāt nav apdrošināts arī plūdu risks salīdzinoši ar IF apdrošināšanu, kas sevī ietver šāda veida postījuma atlīdzību.
Mājokļu apdrošināšanas izmaksas var atšķirties starp dažādām apdrošināšanas kompānijām, atšķiroties par pāris desmit eiro, līdz pat ļoti radikālām summām, vairākiem simtiem eiro. Galvenais faktors, kas ietekmē cenu starpību starp apdrošināšanas sabiedrībām, ir attiecīgā uzņēmuma riska novērtējums.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,98 €
Комплект работ Nr. 1391224
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация