Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:248193
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Pēc Latvijas valsts neatkarības atjaunošanas notikušas ievērojamas pārmaiņas Latvijas izglītības sistēmā. Augstākajās mācību iestādes uzņemto stude4ntu skaits ir divkāršojies. Mācību grāmatu saturs ir ticis pārskatīts. Sākta mācību programmu un izglītības standartu modernizācija. Visas minētās pārmaiņas noris ar administratīvo aktu un rīkojumu palīdzību, un tās atbalsta valsts investīcijas, kas 2000.gadā par 16% pārsniedza pirms 10 gadiem veikto investīciju apjomu.
Šie un citi kritēriji liecina, ka plānveida tautsaimniecībai nepieciešama izglītība kļuvusi par tirgus ekonomikai un demokrātiskai sabiedrībai nepieciešamu izglītības sistēmu.
Laika posma no 1990.gada līdz mūsdienām – pārejas posma pirmajā pakāpē – tautsaimniecības attīstību arvien vairāk noteica iekšējās un ārvalstu investīcijas, ārējie pakalpojumi un eksporta rūpniecība. Pieauga nepieciešamība pēc izglītības. Tas ietvēra pieaugošu vajadzību pēc darbiniekiem, kas brīvi pārvalda angļu, franču, vācu un citas Eiropas valodas, pēc spējas piemēroties straujām izmaiņām tehnoloģijā, kā arī saziņas iemaņām, prasmes pieņemt lēmumus un strādāt komandā.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация