Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:865214
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Latvijas Nacionālo bruņoto spēku vēsture    4
2.  Latvijas Nacionālo bruņoto spēku struktūra, uzdevumi    6
2.1.  Sauszemes spēki    8
2.2.  Jūras spēki    10
2.3.  Gaisa spēki    11
2.4.  Nodrošinājuma pavēlniecība    12
2.5.  Mācību vadības pavēlniecība    13
2.6.  Sakaru un informācijas sistēma    14
2.7.  Militārā policija    15
2.8.  Saeimas un Valsts prezidenta drošības dienests    16
2.9.  Zemessardze    17
2.9.1.  Jaunsardze    19
3.  Maltas jaunsargi    21
  Nobeigums    24
  Secinājumi    25
  Anotācija    26
  Izmantotās literatūras saraksts    27
Фрагмент работы

Ikvienas valsts stabilitātes, labklājības un attīstības iespēju pamatā ir tās drošība un aizsardzības spējas. Šo nosacījumu izpratne un latviešu ideālisms ne tikai radīja iespēju atjaunot Latvijas valsti, bet arī pulcēt Latvijas armijā patriotiskus ļaudis. Gadu garumā ir radīts iespaidīgs Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) formējums, kura labais vārds guvis paliekošu vietu mūsu valsts ikdienā.
Pēdējo gadu laikā ir uzsākti attīstības pasākumi, kuru mērķi ir karavīru kaujas spēju paaugstināšana, mērķtiecīgi organizēts dienestā pavadītais laiks, paaugstināta apmācību kvalitāte, kas nodrošina atvēlēto valsts līdzekļu efektīvu izmantošanu. Tā stiprina vīru motivāciju un gribu rūpēties par savas valsts aizsardzību, un tikai šāda pieeja ir bruņoto spēku nākotnes pamats.
Mūsu bruņotos spēkus mēs veidojam tādus, kas spēj valstij sagādāt ticamu, respektējamu aizsardzību, tādus, kas ir labi organizēti un sagatavoti, kuru virsnieki ir profesionāli un augsti izglītoti. Mūsu bruņotie spēki pašlaik vēl veidojas, bet progress šo desmit gadu laikā ir ievērojams. Un tagad jau pat vislielākajiem skeptiķiem nākas atzīt, ka Latvija ir kļuvusi demokrātiska un sevi aizsargāt spējīga valsts! Savukārt, tas Latvijas valstij un tautai garantē stabilitāti un prognozējamu nākotni. Un tas ir ļoti būtiski Latvijas, Baltijas valstu un Eiropas kopējai drošībai!
Latvijas valsts pastāvēšana un nākotne ir tās dēlu un meitu ziņā. Aizvadītajā gadsimtā to nācies apliecināt atkal un atkal no jauna, jo Latvijas zemi ir tīkojuši daudzi. Taču mīlestība un griba veidot savu Latvijas valsti, redzēt to brīvu, drošu un plaukstošu vienmēr ir bijusi stiprāka.
Tieši, mēs, jaunatne, būsim tie, kuri ar savu darbu, ar attieksmi veidosim savu Dzimteni – Latviju.
Tāpēc svarīgi jau no bērnības veidot savu pilsonisko pozīciju, attīstīt patriotiskās jūtas. To vispilnīgāk no visām Latvijā darbojošām jauniešu organizācijām spēj veikt Jaunsardze, kuras mērķis ir jaunatnes izglītošana par valsts aizsardzības jautājumiem, pilsoniskās apziņas un patriotisma sekmēšana.
Darbs sastāv no teorētiskās daļas : NBS raksturojuma, ieskata Jaunsardzē un Maltas jaunsargu darbībā un praktiskās daļas. Svarīga nozīme jauniešu piesaistīšanā ir vizuālai informācijai (arī Jaunsardzes popularizēšanā), tāpēc šī darba ietvaros izstrādāju praktisko materiālu – mājas lapu par Maltas jaunsargiem un videofilmu. Pielikumā ir izveidots neliels foto arhīvs par Jaunsardzi un Zemessardzi.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1198728
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация