Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:408995
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.03.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Manuprāt, arī šī brīža situācija pasaulē, cilvēkiem liek aizdomāties par līdzšinējo dzīvi un, kas turpmāk būtu jāmaina vai kam jāpievērš lielāka uzmanība. Citās pasaules valstīs, kuras var piemeklēt dažādas dabas katastrofas, cilvēki ir pieraduši veidot iekrājumus ar nepieciešamākajām lietām, viņi zina, ka jebkurā brīdi kaut kas var atgadīties, tāpēc jābūt arī finansiāliem iekrājumiem. Mēs pie tā neesam pieraduši un lielākā daļa visticamākais par ārkārtas scenārijiem pat nav aizdomājušies. Šī brīža situācija īpaši jauniešiem liks padomāt par to, ka jābūt gataviem dažādām situācijām.
Šobrīd daudz uzmanības tiek pievērst tam, ka jādomā par apkārtējiem cilvēkiem, savas vajadzības jānoliek otrajā plānā un jādomā par kopējo labumu. Protams, pastāv jautājums par to, cik daudzi to tiešām ievēro, bet fakts, ka par to daudz runā ir nemainīgs. Uzsvars tiek likts arī uz atbalstu vecāka gada gājuma cilvēkiem. Ja pirms tam šie cilvēki tika “aizmirsti”, neviens daudz neinteresējās par to vai viņiem nepieciešama palīdzība, tad tagad apkārtējie cilvēki ir daudz pretimnākošāki. Kopumā, manuprāt, šī situācija liek vairāk domāt par apkārtējiem cilvēkiem, nevis tikai par sevi. Mācoties no šīs situācijas arī turpmākajā dzīvē cilvēki vairs tik daudz nekoncentrēsies uz savi, bet domās arī par citiem cilvēkiem, tādā veidā transformējot savu identitāti.
Transformācijas jauniešu dzīvēs, atskatoties pagātnē, notiek visu laiku un arī pēdējo gadu laikā jaunatnes identitāte ir piedzīvojusi pārmaiņas. Visvairāk tās ietekmē globalizācija un tehnoloģiju attīstība.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1385015
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация