Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:593116
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Jelgavas pilsētas pašvaldības mājaslapā (http://www.jelgava.lv/) ir iespējams atrast kontaktinformāciju par Jelgavas pilsētas Domi, Pašvaldības administrāciju, kā arī Pašvaldības iestādēm (Izglītības pārvalde, Zemgales Reģiona Kompetenču Attīstības Centrs (ZRKAC), Pašvaldības policija utt.), ziņas par pašvaldības iestādi, informāciju par domes sēdēm (audio ieraksti un lēmumu teksti “.pdf” formātā), projektiem, kas tiks realizēti, bilžu galerijas no dažādiem pasākumiem un projektiem, informāciju tūristiem, uzņēmējdarbības sadaļu (tajā tiek sniegta tāda informācija kā pēdējie jaunumi Jelgavas Biznesa Inkubatorā, darba sludinājumi, Jelgavas uzņēmumu saraksts utt.) kā arī iespējams pieteikties uz pieņemšanu pie amatpersonas.
Kopējais iespaids par mājaslapu ir pozitīvs, jo var viegli orientēties pa nepieciešamajām sadaļām (sadaļu saraksts atrodas kreisajā mājas lapas pusē un, uzklikšķinot uz vienu no tām, parādās papildus sadaļas, lai varētu izvērst meklēšanu konkrētāk) atrast visu nepieciešamo informāciju par Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādēm, izlasīt par pēdējām aktualitātēm Jelgavas apkaimē (un apskatīt galerijas). Mājas lapa ir pieejama arī angļu un krievu valodā, bet ar mazāku informācijas klāstu un sadaļu skaitu, ja salīdzina ar pašvaldības mājas lapu latviešu valodā un ir pieejama informācija tūristiem arī franču valodā.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1369490
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация