Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:547554
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.11.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

3. SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Budžets ir ieņēmumu un izdevumu bilance noteiktam laika periodam, tas tiek plānots, lai noteiktu prioritātes un mērķus nākamajam gadam un produktīvi un objektīvi novirzītu naudas līdzekļus nepieciešamajām nozarēm. Pašvaldības budžets tiek sastādīts, lai apzinātos plānotos pašvaldības ieņēmumus, un lai vislabāk varētu pildīt pašvaldības funkcijas un nodrošināt nepieciešamos servisus.
2. Lielāko daļu no saviem ieņēmumiem Jūrmalas pašvaldība iegūst no Iedzīvotāju ienākuma nodokļa un nekustamā īpašuma nodokļa, neskatoties uz to, ka pašvaldība Jūrmalā deklarētajiem iedzīvotājiem ir piešķirusi 90% atlaidi NĪN zemei, ieņēmumi no šī nodokļa tāpat sastāda ievērojamu daļu no kopējiem pašvaldības budžeta ieņēmumiem, kas sastāda ceturto daļu no kopējiem budžeta ieņēmumiem, turklāt ieņēmumu summai ir tendence ar katru gadu palielināties.
3. Lielākā daļa pašvaldības izdevumi tiek novirzīti izglītībai un pēdējā gada laika plānots bija lielu daļu novirzīt ekonimiskajai darbībai un kultūrai, atpūtai un reliģijai. Kā arī katru gadu ievērojama naudas summa tiek iemaksāta pašvaldību finanšu izlīdzināšanās fondā.
4. Visienesīgākā no pašvaldības noteiktajām nodevām noteikti ir pašvaldības nodeva par transportlīdzekļu iebraukšanu īpaša režīma zonās, kas kopā sastāda aptuveni 3% no kopējiem pašvaldības budžeta ieņēmumiem.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1388627
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация