Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:371231
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.04.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Svarīgi atcerēties, ka skola, mācības tas viss bēram ir kas jauns, vēl nebijis, tāpēc mums jācenšas savs bērns atbalstīt cik vien varam. Galu galā, mēs esam savu bērnu spoguļi, tāpēc mīlēsim viens otru un dienu dienā izturēsimies viens pret otru ar sapratni, cieņu un mīlestību.

Nobeigums
Uz riņķi tiek laists tualetes papīra rullis. Vecāku uzdevums: notīt papīra gabaliņus tik daudz cik katrs vēlas. Kad tas tiek izdarīts audzinātāja dod tālākos norādījumus. Katram vecākam par katru notīto gabaliņu jāpasaka, kāds labs vārds par savu bērnu. Tādejādi skolotāja var uzzināt, kā vecāki vērtē savu bērnu, par, ko viņi lepojas. (Saplēstie papīri tiek salikti maisā. Kādā no rokdarbu stundām bērni varēs izmantot.)
Nobeigumā, audzinātāja iepazīstina vecākus ar aktuālajiem jautājumiem- piemēram par pārgājienu, kas tuvojas pavasarī. Aicina vecākus izteikt savus priekšlikumus, vēlmes, neapmierinātību.
Pirms šīs vecāku sapulces, bērni kādā no audzināšanas stundā veidoja vecākiem īpašas kartiņas (laba vēlējumi, kā es varētu iepriecināt savus vecākus u.tt.). Tad nu sapulces beigās pirms došanās mājup audzinātāja katram vecākam pasniedz viņa bērna pašdarinātu kartiņu. 

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация