Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:788682
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.06.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Anotācija    3
  Izmantotās literatūras un citu avotu saraksts    8
Фрагмент работы

Atskatoties kopumā uz manu karjeru, nākas secināt, ka es esmu izgājusi arī cauri profesionālajai krīzei manas kā personības veidošanās procesā.
Ar to es saskāros savos 18 gados ( profesionālās izvēles krīze), kad izvēloties profesiju ko studēt beigās izrādījos neapmierināta un profesionālā sagatavotība ko es saņēmu mani arī neapmierināja pilnībā. Mācoties izvēlētajā skolā es sapratu, ka profesija ko es apgūstu mani neapmierina kopumā, bet tajā pat laikā daži mācību priekšmeti man bija pat ļoti saistoši un es tos vēlējos mācīties padziļināti un veidot karjeru balstoties uz šīm zināšanām. Rezultātā šo krīzi es pārvarēju sekojoši: beidzu izglītības iestādi ar diplomu un profesiju – restorānu pakalpojumu speciālists, bet tā kā man saistoši bija ekonomikas, grāmatvedības un lietvedības priekšmeti es papildus izgāju kursus un ieguvu arī kvalifikāciju apliecinošu dokumentu sekretāres profesijā.
Esmu ļoti priecīga, ka savā karjerā nesastapos ar cita veida krīzi un mana apmierinātība ar darbu bija augstākajā līmenī. Uzskatu, ka veiksmīga karjera man dod iespēju īstenot savas spējas un intereses personīgajā, profesionālajā un sociālajā ziņā. Tā ir personīgās dzīves daļa, un tai es pievēršu pastāvīgu uzmanību.
Varu pilnībā piekrist I. Neimanes sacītajam, ka cilvēka darbībai jābūt strukturētai, jau no mazotnes, it sevišķi skolas laikā pamatskolas posmā skolēniem jau jāapzinās savu iespēju robežas un jādomā par karjeras izvēli. Tas nozīmē, ka jānosaka savas prioritātes gan izglītības, gan turpmākās profesijas ieguvē. Tā kā skolēns vēl tikai pilnveidojas, attīstās un kamēr mācās, izkopj savas prasmes un iemaņas, sāk apzināties savas intereses un vajadzības ir nepieciešams skolotāja ieguldījums, kā speciālistam, kas konsultēs un informēs skolēnus par nozīmi viņu nākotnē karjeras izvēlē.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация