Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:947350
 
Оценка:
Опубликованно: 16.04.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 25 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Kopsavilkums
1. Advokāta un klienta savstarpējās attiecības balstās uz savstarpējo cieņu, godīgumu, taisnīgumu, lai nodrošinātu kvalitatīvu juridiskās palīdzības sniegšanu. Konfidencialitāte ir efektīvas sadarbības pamatelements klienta un advokāta attiecībās.
2. Klienta uzticētā informācija satur slepenas un neizpaužamas ziņas, ko klients faktiski sniedz advokātam un ziņas, ko advokāts pats noskaidro par klientu. Šī informācija var tikt izteikta kā mutvārdos, tā arī rakstveidā.
3. Klienta uzticētās informācijas noslēpums neizpaušana attiecas ne tikai uz advokātu, bet arī uz viņa palīgiem un personālu.
4. Klienta uzticētās informācijas noslēpuma neizpaušanas mērķis ir aizsargāt personas tiesiskās intereses administratīvajā procesā, civilprocesā, kriminālprocesā;
5. Konfidencialitātes princips izriet no Satversmes 92. panta, Eiropas Advokāta Profesijas Pamatprincipu Hartas, Eiropas Advokātu Ētikas Kodeksa un Advokatūras likuma.
6. Klienta uzticētās informācijas noslēpums rada mūžīgas saistības advokātam, t.i. aizliegums izpaust klienta uzticēto informāciju, taču atsevišķos gadījumos pastāv pienākums izpaust klienta uzticētās informācijas noslēpumu.
7. Ja nepastāvētu konfidencialitātes nosacījums, klients būtu spiests rūpēties, lai advokāta rīcībā nenonāktu pārāk daudz informācijas, kas izpaušanas gadījumā varētu kaitēt klientam. No minētā izriet, ka konfidencialitātei ir nozīme ne tikai informācijas neizpaušanā, bet arī pilnvērtīgā informācijas nodošanā klienta pārstāvim un tiesai.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1372062
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация