Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:273605
 
Оценка:
Опубликованно: 14.04.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
1. Kognitīvi biheiviorālā terapija maina pacienta uzskatus par sāpju izraisītājiem un apdraudējumu, parādot to, ka sāpes ir atgriezeniska, smadzeņu radīta parādība. Terapija izmaina ne tikai pacienta subjektīvās sajūtas, bet arī smadzeņu aktivitāti.
2. Empowered relief kurss nespēj aizvietot kognitīvi biheiviorālās terapijas kursu, kas sniedz psihologa un līdzinieku atbalstu, taču tas ir lielisks veids, kā divu stundu laikā aizvietot kognitīvi biheiviorālās terapijas kursus, ja tie nav pieejami, piemēram, laika vai izmaksu dēļ.
3. Mēģinājums kognitīvi biheiviorālās terapijas formātu pielāgot telefona sarunām bija neveiksmīgs, iespējams fiziskā kontakta trūkums ir galvenais metodes trūkums.
4. Ar terapijas palīdzību iespējams pastiprināt citu ārstēšanas metožu efektivitāti, taču, lai to efektīvi realizētu, nepieciešams veikt padziļinātus pētījumus.
5. Apzināta kognitīvi biheiviorālā terapija ir efektīva, taču iespējams pielietot arī citas metodes, piemēram, apzināto meditāciju, balstoties uz pacienta specifiku. Terapijas efektivitāte ir atkarīga no dažādiem faktoriem, piemēram, no pacienta depresijas līmeņa. To izpētīšana sniegtu lielisku instrumentu terapijas efektivitātes prognozei, balstoties uz pacienta specifiku.
6. Balstoties uz literatūras apskatu, piemēram, pētījumiem par terapijas pielietošanu pacientiem ar citāda veida hroniskām sāpēm, kā arī publicētiem pētījumu protokoliem, iespējams secināt, ka iespējams kognitīvi biheiviorālā terapija būs populāra metode hronisku sāpju ārstēšanā.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация