Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:718452
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Jebkuru topošās mājas konstrukciju projektējot, jāizvēlas tāds materiāls, kurš būtu vispiemērotākais šīs konstrukcijas izveidošanai un ekspluatācijai. Arvien biežāk par piemērotāko materiālu mūsdienās sāk izvēlēties koku, galvenokārt to nosaka tā ekoloģiskās īpašības.
Visā pasaulē mājas no koka tiek uzskatītas par elitārām. Tās tiek atzītas par visekoloģiskākajām, psiholoģiski mājīgām un veselīgām mājām. Tās var būt pēc nozīmes atšķirīgas funkcionālas ēkas, kas atbilst sadzīves vajadzībām un dzīvesveidam: moderni ierīkotas dzīvojamās mājas, lauku sētas, vasarnīcas. No seniem laikiem ir zināms, ka koks cilvēkam dod spēku, uztur viņa dvēseles līdzsvaru.
Mūsdienās runājot par koka mājām saprot ne vien guļbūves, bet arī koka paneļu un karkasa ēkas. Lai arī tām visām par pamatmateriālu tiek izmantots koks, tomēr tām ir arī samērā atšķirīgas īpašības.
Kopumā koka mājām ir salīdzinoši daudz plusu un samērā maz mīnusu.
Jebkuru topošās mājas konstrukciju projektējot, jāizvēlas tāds materiāls, kurš būtu vispiemērotākais šīs konstrukcijas izveidošanai un ekspluatācijai. Citiem vārdiem sakot, jāatrod materiāls, kura labās īpašības attiecīgajā konstrukcijā tiktu izmantotas maksimāli, bet sliktās nemazinātu vai pēc iespējas mazāk ietekmētu šo konstrukciju stiprību, deformācijas, drošumu un ilgmūžību.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация