Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:447456
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.08.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Temata iztirzājums    4
  Kopsavilkums    9
  Izmantoto avotu saraksts    10
  Literatūra    10
Фрагмент работы

Mēs iegāja jaunoja gadsimta. Šā apsvēruma dēļ daudzi jau tagad nodarbojas ar pagājušā gadsimta novērtēšanu, izdara tā analīzi, novērtē tā spilgtākos un ne tik spilgtus notikumus.
Attiecībā uz zemes īpašuma tiesībām, mums neapšaubāmi bija tā laime piedzīvot tādas īpašuma tiesības formas, ko mums bija nācies piedzīvot padomju savienības ietvaros. Tie neapšaubāmi bija kolektīvās zemes īpašuma formas jeb kolhozi. Kolhozu ietvaros zeme it kā piederēja visiem un tanī pašā laikā nevienam. Tā neapšaubāmi bija interesanta zemes īpašuma formas izpausme.
Izvēloties šo tēmu es vadījos pēc principa, kas pēc manām domām šajā gadsimtā likās svarīgi tiesību sfērā šajā priekšmetā, jeb Latvijas tiesību vēsturē. Kolhoziem pēc mana viedokļa bija visai svarīga loma latviešu dzīvē, kas atstāja visai bēdīgas sekas, ar kurām vēl jo projām cīnās lauku ļaudis. Ņemot vērā to, ka latvietis ilgus jo ilgus gadsimtus bija atradies pie zemes, jeb tā var teikt, ka esam cēlušies no zemniekiem, tad kolhozu veidojumi PSRS , kurā ietilpa arī Latvijas PSR, bija liels pārdzīvojums latviešu tautai.
Kā darba uzdevums man šajā darbā būs aprakstīt un izanalizēt kolhozu tiesības, aprakstīt tā nozīmi un lomu, ko tas atstājis uz latviešiem, un vai tas bija pareizi veidot tos, vadoties pēc latviešu mentalitātes, pēc tā cik tomēr latvietim ir svarīga zeme, kā viena no svarīgākām īpašuma formām.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация