Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:314301
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Katru gadu tūkstošiem cilvēku nolemj uzsākt savu biznesu. Smags, sarežģīts un atbildīgs, bet tomēr savs bizness, tā vietā lai strādātu kāda labā un būt atkarīgam no sava darba devēja. Katrs darbinieks dažreiz ir apsvēris domu dot priekšroku šādai izvēlei, neskatoties uz to cik labi vai slikti ir gājis līdz šim. Dažkārt šāda izvēle ir jāizdara dažādu citu apstākļu sakritības dēļ un savs bizness ir kāda, jau iesākta darba, turpinājums. Tūkstošiem katru gadu. Ikviens no viņiem ir atšķirīgs un īpašs. Ikviens no viņiem ir „vissvarīgākais”. Katram no šiem tūkstošiem gadījumu ir atšķirīgi apstākļi un situācijas. Atšķirīgas ir idejas un mērķi, pakalpojumi un produkti, līdzekļi, piedāvājums un pieprasījums. Neiedomājami daudz būtiskas, kā arī sīkas nianses ir cieši saistītas ar katra darba plānošanas, izpildes un realizācijas specifiku, kā tīri praktiskā, tā arī likumos paredzēto normu veidā. Katrs no šiem tūkstošiem gadījumu ir atšķirīgs vai specifisks, taču visiem ir līdzīga vēlme darboties un maksimāli daudz strādāt, ieguldot savus līdzekļus un laiku, lai pēc iespējas lielākā mērā nodrošinātu savu pārticību un labklājību. Darīt to, kas patiešām ir tas, ko katrs vēlas darīt pilnībā izmantojot savas prasmes un zināšanas. Būt neatkarīgiem radošā ziņā un ar savu darbību vairot savu tuvāko, tautas un valsts labklājību.
Gan pašā biznesa uzsākšanas stadijā, izstrādājot biznesa plānu, pētot tirgus piedāvājumu un pieprasījumu, apsverot darba stratēģiju, gan arī pēc veiksmīgas uzsākšanas un sekmīgi darbojoties savā nozarē ļoti būtisku lomu spēlē informācija par norisēm un aktualitātēm attiecīgajā nozarē, kā arī par visu, kas ar to ir un varētu būt saistīts. Informācija par esošiem un potenciāliem sadarbības partneriem un sakari noderīgu biznesa kontaktu veidošanai, kā arī par iespējām piesaistīt līdzekļus no tam paredzētiem fondiem un programmām. Dažādām izmaiņām un papildinājumiem likumos, noteikumos un normās gan valsts, gan arī Eiropas Savienības līmeņos. Iespējām tālāk izglītoties un kā nodrošināt papildus apmācību saviem darbiniekiem kursos un semināros.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация