Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:179166
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.03.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ja man būtu jāsarindo komunistiskās valstis secībā pēc tā, kurā dzīves apstākļi ir pirmajā vietā, es noteikti pirmo vietu dotu Vjetnamai, otro – Ķīnai, trešo – Kubai un ceturto – Ziemeļkorejai. Lai arī visās valstīs režīms ir vienāds, to struktūra un dzīves stils šajās valstīs būtiski atšķirās. Manuprāt, vienīgās divas kopīgās lietas šīm valstīm ir tādas, ka a)komandekonomika, proti, tirgu konrolē valsts, un b)pirms komunisma pasludināšanas šajās valstīs, te notika mizlīgas kaujas, gāja bojā daudz cilvēku, un valstīm bija jāatgūstas pēc kariem. Jā, protams visas valstis piedzīvoja krīzi, un es teiktu, ka visu valstu komunistiskā valdība tika ar to lieliksi galā, tomēr es neuzskatu, ka ja valstī būtu jebkurš cits politiskais režīms, valstis nebūtu tikušas galā ar savu stāvokli. Piemērs, ir Kirevija. Tajā jau sen vairs nav komunisma un tās austrumu daļa ir ļoti labi attīstīta un tikusi galā ar visādām politiskām un ekonomiskām problēmām.
Es nevēlos apgalvot, ka komunisms ir slikts, es vēlos tikai teikt, ka, manuprāt, katrai valstij, un ne tikai tām, kurās ir komunisms, ir savs viedoklis, kas tas vispār ir un kā tas izpaužas. Iespējāms, ka visām šīm četrām valstīm vajadzētu vienoties par to, kas īsti ir komunisms. Es ieteiktu šīm valstīm savā starpā sadarboties un rīkot kādu organizāciju, lai tās varēyu ātrāk attīstīties un kļūt par attīstītajām valstīm. Tādējādi tās viena no otras mācītos, un iespējams, ka šo argmentu pret komunismu konkrrētajās valstīs nebūtu. Piemēram, komūnu sistēmu.
Nākotnē es ieteiktu šīm valstīm sadarboties, un tad pēc gadiem desmit izpētīt un izanalizēt politisko un ekonomisko situāciju, tās izmaiņas, kā tieši šī vienotība un sadarbība ir ietekmējušas situāciju valstī.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация