Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:311774
 
Оценка:
Опубликованно: 14.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  ANOTĀCIJA    4
  ANNOTATION    5
  IEVADS    6
1.  KONFLIKTS    7
1.1.  KONFLIKTU VEIDI(TIPOLOĢIJA)    7
1.1.1.  Iekšējie konflikti    8
1.1.2.  Starppersonu konflikti    8
1.2.  KONFLIKTU IZRAISOŠIE FAKTORI    9
1.3.  KONFLIKTU ATRISINĀŠANAS VĒRTĪBA    10
2.  PRAKTISKĀ DAĻA    12
  SECINĀJUMI    21
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    22
  PIELIKUMS    23
Фрагмент работы

Secinājumi
Rakstot šo darbu un meklējot informāciju dažādos avotos es ieguvu jaunas zināšanas par konfliktiem un to sekām, kuras tie atstāj cilvēkos. Ļoti bieži mums nākas saskarties ar visdažādākajiem konfliktu veidiem- gan lieliem, gan maziem. Rakstot darbu uzzināju, ka konfliktus iedala dažādās grupās un arī to atrisināšanas metodēm ir dažādas taktikas, kas likās interesanti. Arī salīdzinot ar reālām situācijām no savas dzīves es saskatīju daudzus pareizus lēmumus šajās konfliktējošajās situācijās un arī dažas nepilnības un kļūdas, kuras strīdu, nesaskaņu gadījumā nācies pieļaut.
Veicot un analizējot praktisko šī darba daļu visinteresantāk bija lasīt, cik dažādi ir cilvēku konflikti un to domas par iespējamajiem labākajiem risinājuma veidiem. Manuprāt, arī hipotēze, ka ikvienam cilvēkam nākas saskarties ar konfliktiem ir pierādījusies, jo nav cilvēku, kuriem dzīvē nekad nav bijuši konflikti. Protams, praktiskajā daļā ir redzamas atbildes, ka respondenti noliedz konfliktu esamību viņu dzīvēs, taču varu apgalvot, ka šie cilvēki vienkārši nevēlas atklāt, izliekas, ka nekonfliktē vai vienkārši ir pārāk slinki, lai uzrakstītu savu konfliktu un tā risinājumu, jo tas aizņem viņu brīvo laiku.
Man ļoti patika veikt šo darbu visvairāk tāpēc, ka bija interesanti redzēt respondentu domas un dažādās atbildes, kuras tie sniedza, salīdzināt ar citiem respondentiem un analizēt diagrammas vai uzrakstīto konfliktu tabulu balstoties no teorētiskās daļas, kurā informācija tika gūta no dažādiem grāmatu avotiem. Kā arī paralēli interesanti bija padomāt par savas dzīves konfliktiem to norisi vai iespējami labāko atrisinājumu.
Mans ieteikums pārējiem būtu padomāt par to, kas mums ikdienā ir dots, kādi cilvēki ir apkārt un cik daudz viņi mums nozīmē un tad arī sapratīsiet vai tiešām ir vajadzīgs uzsākt šos bieži vien tik nenozīmīgos konfliktus. Es ieteiktu vairāk pievērsties sev, izprast sevi un padomāt par savu būtību, jo varbūt tieši tas palīdzēs jums konkrētajā situācijā apstāties un neizraisīt nepatīkamas vai pat konfliktējošas situācijas.


Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1328379
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация