Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:787132
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.06.2000.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Patlaban lauksaimniecība ir viena no Dānijas galvenajām saimniecības nozarēm. Lauksaimnieku sadarbība ir galvenais Dānijas lauksaimniecības veiksmīgās attīstības cēlonis. Katram zemniekam ir vesela uzdevumu virkne, ne tikai nodrošināt sekmīgu ikdienas darbu savā saimniecībā, bet arī apkārtējā pasaulē – tirgus un tehniskā attīstība, ražošanas organizācijas un noieta politiskie nosacījumi. Dāņu lauksaimnieki ir izstrādājuši dažādus organizatoriskus paņēmienus kopīgo problēmu risināšanai.
Dāņu zemnieki ir piena, gaļas pārstrādes un citu uzņēmumu īpašnieki. Lauksaimnieku organizācijas organizē profesionālu darbu, iesaistot konsultantus, kuri dod lauksaimniekiem padomu ražošanas un ekonomiskas funkcionēšanas jautājumos. Lauksaimnieku organizācijas vada politisko darbu, tas ir nodarbojas ar likumdošanas nodaļām, kuras attiecas tieši uz viņiem – likumi par nodokļiem, vides aizsardzību, sociālajām attiecībām un EK tirgus regulēšanu. Tādā veidā iespējams analizēt esošo likumdošanu, informēt lauksaimniekus, kā arī dot iespēju noskaidrot to vēlmes attiecībā uz likumiem, un visbeidzot, veikt sarunas ar valdību, lai ietekmētu likumdošanu. Lauksaimnieku ekonomiskās intereses ir koncentrētas tirgus sfērā, kas radīja priekšnoteikumus kooperatīvo sabiedrību izveidošanai. Kooperatīvās sabiedrības – tie ir komercuzņēmumi, kuru īpašnieki ir zemnieki, kooperatīvu biedri.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1113491
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация