Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:108246
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.07.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

KOPSAVILKUMS
Kriminālprocesa realizācijas gaitā var un ir nepieciešams iejaukties dažādu personu dzīvē, tai skaitā ierobežojot viņu cilvēktiesības, tomēr šai rīcībai ir jābūt īpaši apsvērtai. Viens no būtiskākajiem iejaukšanās un ierobežojumu tiesiskās pamatotības izvērtēšanas kritērijiem ir tieši to attaisnojamība (vai tas ir nepieciešams vispār un vai tas ir nepieciešams noteiktā apmērā/pakāpē/intensitātē);
Jebkurš process ilgst noteiktu termiņu ar tā sākumu un beigu punktu, tāpat arī ir kriminālprocesa uzsākšanas norise, taču ir nepieciešams izstrādāt pilnvaroto personu darbību robežas, t.i., vai pilnvarotai personai ir jāvadās no tā informācijas kopuma, ko ir saņēmis, vai var veikt aktīvas pašdarbības, savu pilnvaru ietvaros, lai sasniegtu efektīvāku pārbaudi.
Pētījuma gaitā ir noskaidrots, ka KPL nav iekļauta kriminālprocesa uzsākšanas pamata definīcija, tādējādi KPL 370. pants būtu jāpapildina ar vēl vienu daļu, kurā būtu iekļauta kriminālprocesa uzsākšanas pamata definīcija. Tāpat autors sniedz šādu definējumu kriminālprocesa uzsākšanas pamatam: “Kriminālprocesa uzsākšanas pamats ir noskaidrotu noziedzīgu elementu esamība iekš iemesliem, lai uzsāktu kriminālprocesu”.
Lai gan viedokļi ir atšķirīgi, taču resoriskā pārbaude pēc būtības ir kriminālprocesa institūts. Kriminālprocesa likumā ir iekļauts šis termins un tas ir regulēts ar speciālajiem likumiem, taču ne visiem. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация