Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:449505
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.02.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mūsdienās Krimuldas muižā atrodas rehabilitācijas centrs “Krimulda” un viesnīca, kā arī notiek ekskursijas, vīna degustācijas, pasākumi un koncerti (Latvijas Piļu un muižu asociācija, 2021).
Atkarībā no uzturēšanās ilguma un mērķa (kāzas, romantiska atpūta, tūristu bāzes punkts, rehabilitācija u.c.) šajā restaurētajā muižas kompleksā var izvēlēties piemērotākos numuriņus – no greznajiem, labiekārtotajiem numuriem, līdz vienkāršākām, askētiskākām istabām vai kempingveida ģimenes apartamentiem vēsturiskās “rindu mājās” muižas pagalmā. Vasarā maksimālais viesu skaits (dažādu komforta un cenu līmeņu numuriņos) – 127, aukstajā sezonā – 87. Muižas kungu mājā pieejami trīs pilnībā labiekārtoti numuri, kā arī 18 daļēji labiekārtoti numuri ar kopējas lietošanas sanitārajiem mezgliem. Āra mājiņās ir 40 vietu. Muižu var uzskatīt par veselības tūrisma galamērķi, kas var lepoties ar kvalitatīvām SPA procedūrām, kuras veic profesionāls medicīnas personāls. SPA procedūras var izvēlēties gan vienam, gan divām personām, kā arī iespējams iziet 5 dienu kursu, kurā ietvertas dažādas masāžas un procedūras. Viens no īpašākajiem piedāvājumiem ir ajurvēdas procedūras – masāžas, sviedrēšanas kamera, ajurvēdas ārsta konsultāciju, kuras vada Krimuldas muižas pārvaldniece un rehabilitācijas centra vadītāja Dace Vanaga-Mikane, pieredzes bagāta mediķe, kas apguvusi arī ājurvēdas ārstēšanas metodes un pabijusi pieredzes apmaiņā Indijas slimnīcās. Iegūtās zināšanas un prasmes realizētas praksē, un rehabilitācijas centra piedāvājumā ietvertas arī ājurvēdas procedūras. Krimuldas muiža ir lieliska vieta, kur veicināt pasākumu tūrismu ir vairākas svinību un konferenču telpas – svētku zāle ar balkonu, semināru zāle ar salonu, lielā jeb gala zāle, kā arī papildu telpas darbam grupās. Svinību zāles atrodas muižas ēkas pirmajā stāvā un ir aprīkotas ar visu, kas vajadzīgs pilnvērtīgam komfortam: klavieres, ir daudzu viesu sasēdināšanas iespējas un ērtām sēžammēbelēm aprīkotas mājīgas nišas. Muižas noskaņās ir ieturēts grezns interjers un jaudīga mūsdienu tehnika: audioapskaņošana, projektors, WiFi u.c. Senlaicīgā atmosfēra, gaumīgās gleznas pie sienām un skats uz Gaujas senleju. Atsevišķi – ēkas labajā spārnā – atrodas lielā jeb gala zāle.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,98 €
Комплект работ Nr. 1390594
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация