Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:593479
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.02.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Mūsdienu pasauli fundamentāli ietekmē sociālo mediju izmantošana. Tie ir kļuvuši par neatliekamu ikdienas sastāvdaļu gan personiskajā dzīvē, gan publiskajā sfērā.
Sociālie mediji ir īpaši nozīmīgi uzņēmumu un korporatīvās komunikācijas kontekstā. Proti, tehnoloģijām un medijiem attīstoties, uzņēmēji var ne tikai sasniegt savus patērētājus un potenciālos klientus ar dažāda veida un rakstura informāciju, bet arī nodrošināt atgriezeniskās saites veidošanu, sazinoties un mijiedarbojoties ar tiem. Protams, sociālie mediji nodrošina arī iespēju ātri un viegli sazināties ar citiem uzņēmumiem, reklāmdevējiem, u.c.
Viens no korporatīvās komunikācijas izaicinājumiem, ar kuru tās speciālistiem nākas bieži saskarties, ir krīzes komunikācija. Tā ir uzņēmuma komunikācija ar sabiedrību negaidītās, unikālās situācijās, kuras nepieciešams pēc iespējas ātrāk un efektīvāk novērst, lai neradītu uzņēmuma tēla, reputācijas, u.c. pasliktināšanās draudus. Tas, diemžēl, parasti sagādā zināmus izaicinājumus.
Krīzes ir iedalāmas, kā tīšām vai dabisku faktoru radītas. Tomēr, neatkarīgi no to veida, tās iespējams analizēt, izmantojot S. Finka (S. Fink) izstrādātos krīzes komunikācijas posmus. Kaut arī tie ir tapuši pirms aptuveni 30 gadiem, tos iespējams pielāgot arī komunikācijai sociālo mediju vidē.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация